Няма смисъл да го връща. Просто като стигне 50 000 да го откачи Като дойде ред за продаване - пак да го закачи и е готов А по темата - отдавна ме влече към Ланча... Същите двигатели, по-качествена сглобка, по-луксозно изпълнение...
С тия наздравици дето ги почнахте, Явката ако беше форумно-ченге щеше да ви пише акт да ви отнеме точки П.С. Вижте подписа на Авео/Явор Наздраве и от мен!
С тия наздравици дето ги почнахте, Явката ако беше форумно-ченге щеше да ви пише акт да ви отнеме точки П.С. Вижте подписа на Авео/Явор Наздраве и от мен!
Че той Yavor спазва правилника - не пуска нови теми - само отговаря в съществуващите
Ами аз не съм употребил алкохол - сега почвам!И може би защото жената си легна с малкия, реших на някого да кажа наздраве, а дано има други като мен.Деяне - извинявай много че ти оспамих темата - утре сутрин лично ще я почистя - сага се зазяпах в Империята Отвръща на удара - не че не го гледам за 101 път ама нейсе...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
То тъй и тъй спам,поне едно истинско наздраве да ви кажа и аз Пък утре сутринта Явор има грижата да почисти П.С. И аз зяпам Империята, пък това хубавото коняче така добре върви
Много ми е легнал на сърце New Lancer След него съм наредил Октавия Комби, но и двата варианта ги предпочитам с бензинови мотори съответно икономичния 1,5 с 109 к.с. и 1,6 FSI
Новия Лансер - сериозен автомобил, на отлична цена. Разглеждах го преди два дни - за завиждане е (ще разбера тези , които изневерят).
Наздраве колеги!!!Аааа, тва в чашата не е кола...Неофициално пийвам...
Мрррръсник! Разби на пух и прах, понеделнишките ми въжделения и чисти помисли за отслабване.От два дни се подготвям... "ОТ ПОНЕДЕЛНИК КРАЙ....НА ДИЕТА".И ся к’во.... от другия понеделник! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 И т’ва ако е живот...
Наздраве колеги!!!Аааа, тва в чашата не е кола...Неофициално пийвам...
Мрррръсник! Разби на пух и прах, понеделнишките ми въжделения и чисти помисли за отслабване.От два дни се подготвям... "ОТ ПОНЕДЕЛНИК КРАЙ....НА ДИЕТА".И ся к’во.... от другия понеделник! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 И т’ва ако е живот...
Ти знаеш ли колко такива понеделници съм имал последните 6 месеца...Нито един не се е осъществил досега! То затова съм на тия кила де.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Ха наздраве ве колеги.....:...аре ве, няма само вие да се фукате...хахаха...снимките са от личният ми албум, озаглавен "Кулинарни специалитети на Явор"....
Коментар