Вчера беше жега, ама и днес ми стана доста жежко и карах на климатик за пръв път за тази година.А вие охлаждате ли се вече? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Направих сефтето на климатика в колата за тази година
Collapse
X
-
maiska
Днес и аз му направих сефтете Мнооого готино да ти е хладно в колата без да дишаш изгорелите газове....
Коментар
-
Онзи ден го пуснах (писах за това в тази тема), но просто за проба, не че в момента има нужда. На отворен прозорец ми е много по-приятно. Между другото не знаех, че е добре периодично да се пуска климатика, но поне с такова впечатление останах, четейки споменатата по-горе тема.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
На Бравото още в събота го пробвах ама нъцки нещо неще да охлажда и ще оди на майстор.Компресора включва ,но се чува един странен звук вътре в купето като изтичане на налягане ,че чак страх ме хваща.Ще видим дано не е спукан радиатора/кондензатора/на климата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
maiden написа:Аз пък цял ден си цъках из Ст. град на отворени прозорци докрай и се наслаждавах на слънцето, а вятъра галеше косите ми при ускоренията на 1ва и 2ра предавка до 6500 оброта. Кефффффф, щастието трае 1 миг...!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар