sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да признаем ли независимо Косово, или не?
Collapse
X
-
Stefan Hadjov, колега...уж четеш,ама (това е турцизъм , заменящ "но") размишляваш ли над прочетеното?Знаеш ли защо Русия не признава България бе? Ами защото дори след съединението, Турция продължава (макар и формално) да слага свой губернатор във вече бившата й колония. М/у другото...освен , че не признават това положени... Руснаците и Сърбите ни нападат... няколко дневни сражения при Сливница и... излизаме победители да му се не види.Да дообяснявам ли как , кога и защо? А да внасям ли яснота защо Сърбия подкрепя Русия? Това , че ни нападат, защото имаме губернатор поставен от Турците говори ли ти нещо?Споменаваше се на няколко пъти как Сърбите ни мразели...интересни умозаключение , но аз ви препоръчвам да четете повече... и освен това да мислите за това което сте прочели. Колеги , разберете , че прочетеното от един автор не ви дава основание да твърдите каквото и да е. Аз слушам сърцето си...и то ми казва да не предавам интересите на братята си! (както не бих предал и ФИАТАДЖИЯ...освен ако не е пияница, убиец, крадец...или каквато и да е измет)С уважение: Николай ИвановТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:В краткосрочен план - Сърбия отзовава посланика си от София. Втора стъпка - след като България официално признае Косово като суверенна държава, Сърбия въвежда визи за българските граждани.ООН не приема Косово за член на организацията - Русия налага вето в Съвета за сигурност. Косово прави опит за федерация с Албания. Шиптарите в Македония правят опит за създаване на автономия. Регионът се връща назад в годините на кризата след разцепването на Югославия. Преди много години ОSCE постави като главно условие на бъдещото европейско сътрудничество да не се правят опити за промяна на статуквото - т.е на границите установени в Европа след втората световна война. Какво казва тази организация сега - де юре тя съществува, но каква е ролята й?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Към Атанас71:Значи щом имам различно мнение от твоето не съм българин.Така ли излиза според тебе.Нещо на комунистическо мислене ми напомня това.Нещата са много по-прости.В резултат на моите познания аз имам по различно мнение по въпроса от някои други.И не се притеснявам да изкажа това което знам и мисля.Ако слеза на твоето ниво,трябва да те попитам ти сърбин ли си.А пък аз съм си чист българин.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Отлично Николай Иванов."Възхитен" съм от твоите невероятни познания по история.Ако повечето спорещи са на твоето ниво ме ме учудват резултатите от анкетета.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Към Атанас71:Значи щом имам различно мнение от твоето не съм българин.Така ли излиза според тебе.Нещо на комунистическо мислене ми напомня това.Нещата са много по-прости.В резултат на моите познания аз имам по различно мнение по въпроса от някои други.И не се притеснявам да изкажа това което знам и мисля.Ако слеза на твоето ниво,трябва да те попитам ти сърбин ли си.А пък аз съм си чист българин.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:Към Атанас71:Значи щом имам различно мнение от твоето не съм българин.Така ли излиза според тебе.Нещо на комунистическо мислене ми напомня това.Нещата са много по-прости.В резултат на моите познания аз имам по различно мнение по въпроса от някои други.И не се притеснявам да изкажа това което знам и мисля.Ако слеза на твоето ниво,трябва да те попитам ти сърбин ли си.А пък аз съм си чист българин.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:Към Атанас71:Значи щом имам различно мнение от твоето не съм българин.Така ли излиза според тебе.Нещо на комунистическо мислене ми напомня това.Нещата са много по-прости.В резултат на моите познания аз имам по различно мнение по въпроса от някои други.И не се притеснявам да изкажа това което знам и мисля.Ако слеза на твоето ниво,трябва да те попитам ти сърбин ли си.А пък аз съм си чист българин.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар