Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да признаем ли независимо Косово, или не?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да признаем ли независимо Косово, или не?

Имаше актуална тема във форума, хайде сега да видим, какъв ще е резултата от анкетата! Няма трети вариант на отговор от сорта на "не ме интересува" защото малко ми писна от такива дето не ги интересува и нямат мнение! :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Гласувах с ДА, но ако това стане по правилния начин. Нещата са ясни и няма какво да се мисли. Не трябва да се допуска грешката с Македония ’92 година. Точния отговор е "Да, но ако вие спазите плана, признаете българското малцинство (горяните), както и да признаете, че тази територия е влизала в българските граници и е част от нашата история". Това значи, че ние ще запазим екстра отношение със сърбите щото това ще се проточи във времето и няма да нервираме шиптерите. В крайна сметка, ако това беше направено с Мекедония сега нямаше да има такива анти БГ настроения там.

Коментар

Аз пък с НЕ

Коментар

Аз също гласувах с НЕ. Ако се признае независимостта на Косово утре и нашите циганори може да поискат авторитарна държавица...
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

не
          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

А отговор "Все ми е тая!", къде го :D
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Заради "все ми е тая" някой ден може мангалите да си направят държава у нас, като отцепат я половината черноморие, я югоизточна, я югозападна България... На юг не за друго, а защото е по-топло! :D Някога сме имали три морета, знаете ли?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Заради "все ми е тая" някой ден може мангалите да си направят държава у нас, като отцепат я половината черноморие, я югоизточна, я югозападна България... На юг не за друго, а защото е по-топло! :D Някога сме имали три морета, знаете ли?
                Еее ако стане такова нещо аз се вдигам на бунт :D

Коментар

Re: Да признаем ли независимо Косово, или не?

Vladim написа:
                  Имаше актуална тема във форума, хайде сега да видим, какъв ще е резултата от анкетата! Няма трети вариант на отговор от сорта на "не ме интересува" защото малко ми писна от такива дето не ги интересува и нямат мнение! :D
                  Твърдо и незабавно ДА.Но за съжаление смотаното ни правителство не е по силите му да го направи незабавно.И за това ще ни се разминат дивидентите ,които можехме да получим от това.Ние българите никога не можем да деистваме незабавно,с достойнство и да преценим реално къде ни е националния интерес.Ние винаги се ръководим от принципа:душата в........./дума с 5 букви започваща с "п" и завършваща с "а"/ и душата в райя.И за това сме с нито едното нито другото.

Коментар

Аз гласувах и се изказах по темата,но след това като се размислих смятам че въпроса е в известна степен безсмислен.Защото в човешката история няма непризната държава.Когато сме обявили съединението през 1885 год.на Княжество България с Източна Румелия Русия не го е признавала 23 години и много други.И ни е правила много мръсотии по този повод.Но през 1908 год.ни признават и и тогава се установяват дипл. отношения.А колкото до страховете от циганите и турците,това са най смешните и безсмислени аргументи.А всичко става още и още по безсмислено да се спори по тази тема като се има пред вид ,че след години всички включително Сърбия и Косово ще бъдат в една държава без граници.Или по точно граници само в географските карти.Справка западна Европа и ЕС.Миналия ден пътувах до Солун и на границата не ми поискаха даже личната карта да си покажа.

Коментар

А би ли конкретизирал кои дивиденти да очакваме, защото тези от дадения гъ.ец, пардон - въздушен коридор през 1999 година още ги чакаме. Иначе гласувах категорично против признаването.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        А би ли конкретизирал кои дивиденти да очакваме, защото тези от дадения гъ.ец, пардон - въздушен коридор през 1999 година още ги чакаме. Иначе гласувах категорично против признаването.
                        В много дълга тема искаш да ме вкараш.Ще ме заболят пръстите.Имах в пред вид аналогичния случай с Македония-1993 год.мисля беше.Как си обясняваш,че вчера БСП излезе с решение от пленума си да се признае Косово.И не мога да си обясня,че след като знаеше предварително че ще признае Косово,защо не го извърши веднага.Както го направиха много други.Но хем трябва да се признае ,но и хем не трябва да се счупи хатъра на руснаците и сърбите.Това именно е недостоината посъпка.И не поечели уважение.Дълга тема............

Коментар

То изхвърлянето с признаването на Македония от страна на Зелката Зелев не е за гордост, защото и досега тази държава само за нас е Република Македония, а официалното й име е Бивша югорепублика Македония - изключително по настояване на Гърция. Ето така се отстоява позиция, като гърците, и думата ти тежи, а никой сега не помни, че първи сме я признали и не ни благодари, особено македонците.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

НЕ!После какво,да признаеме независима Мангалия,ли?
                            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                            X