Имаше актуална тема във форума, хайде сега да видим, какъв ще е резултата от анкетата! Няма трети вариант на отговор от сорта на "не ме интересува" защото малко ми писна от такива дето не ги интересува и нямат мнение! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да признаем ли независимо Косово, или не?
Collapse
X
-
Гласувах с ДА, но ако това стане по правилния начин. Нещата са ясни и няма какво да се мисли. Не трябва да се допуска грешката с Македония ’92 година. Точния отговор е "Да, но ако вие спазите плана, признаете българското малцинство (горяните), както и да признаете, че тази територия е влизала в българските граници и е част от нашата история". Това значи, че ние ще запазим екстра отношение със сърбите щото това ще се проточи във времето и няма да нервираме шиптерите. В крайна сметка, ако това беше направено с Мекедония сега нямаше да има такива анти БГ настроения там.
-
Vladim написа:Заради "все ми е тая" някой ден може мангалите да си направят държава у нас, като отцепат я половината черноморие, я югоизточна, я югозападна България... На юг не за друго, а защото е по-топло! :D Някога сме имали три морета, знаете ли?
Коментар
-
Re: Да признаем ли независимо Косово, или не?
Vladim написа:Имаше актуална тема във форума, хайде сега да видим, какъв ще е резултата от анкетата! Няма трети вариант на отговор от сорта на "не ме интересува" защото малко ми писна от такива дето не ги интересува и нямат мнение! :D
Коментар
-
Аз гласувах и се изказах по темата,но след това като се размислих смятам че въпроса е в известна степен безсмислен.Защото в човешката история няма непризната държава.Когато сме обявили съединението през 1885 год.на Княжество България с Източна Румелия Русия не го е признавала 23 години и много други.И ни е правила много мръсотии по този повод.Но през 1908 год.ни признават и и тогава се установяват дипл. отношения.А колкото до страховете от циганите и турците,това са най смешните и безсмислени аргументи.А всичко става още и още по безсмислено да се спори по тази тема като се има пред вид ,че след години всички включително Сърбия и Косово ще бъдат в една държава без граници.Или по точно граници само в географските карти.Справка западна Европа и ЕС.Миналия ден пътувах до Солун и на границата не ми поискаха даже личната карта да си покажа.
Коментар
-
sugarboy написа:А би ли конкретизирал кои дивиденти да очакваме, защото тези от дадения гъ.ец, пардон - въздушен коридор през 1999 година още ги чакаме. Иначе гласувах категорично против признаването.
Коментар
-
То изхвърлянето с признаването на Македония от страна на Зелката Зелев не е за гордост, защото и досега тази държава само за нас е Република Македония, а официалното й име е Бивша югорепублика Македония - изключително по настояване на Гърция. Ето така се отстоява позиция, като гърците, и думата ти тежи, а никой сега не помни, че първи сме я признали и не ни благодари, особено македонците.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар