Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да признаем ли независимо Косово, или не?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Колега, и аз бях решил вече да не пиша в тази тема, ама почваш да дразниш с този назидателен тон. Интересно, откъде такова самочувствие, че, едва ли не, само ти четеш и си първа инстанция по всички въпроси?! Любимото ми определение от литературата е за комичен герой - несъответствие между мнението за себе си и мнението на другите за тебе. Много се доближаваш до това определение.
    Товеа е мое мнение и не го налагам на никого.Всеки има право да си изказва мнението без да се съобразява как го възприемат другите.Това е честният подход.Другото е лицемерие и демагогия.А несъответствието за което пишеш е субективно възприятие и зависи единствено от "другия".

Коментар

Тука вече съм напълно съгласен с теб. И съм още по-доволен, че има и друг начин на комуникация освен заяждането и високопарните фрази. Поздрави!
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Stefan Hadjov, колега...уж четеш,ама (това е турцизъм , заменящ "но") размишляваш ли над прочетеното?Знаеш ли защо Русия не признава България бе? Ами защото дори след съединението, Турция продължава (макар и формално) да слага свой губернатор във вече бившата й колония. М/у другото...освен , че не признават това положени... Руснаците и Сърбите ни нападат... няколко дневни сражения при Сливница и... излизаме победители да му се не види.Да дообяснявам ли как , кога и защо? А да внасям ли яснота защо Сърбия подкрепя Русия? Това , че ни нападат, защото имаме губернатор поставен от Турците говори ли ти нещо?Споменаваше се на няколко пъти как Сърбите ни мразели...интересни умозаключение , но аз ви препоръчвам да четете повече... и освен това да мислите за това което сте прочели. Колеги , разберете , че прочетеното от един автор не ви дава основание да твърдите каквото и да е. Аз слушам сърцето си...и то ми казва да не предавам интересите на братята си! (както не бих предал и ФИАТАДЖИЯ...освен ако не е пияница, убиец, крадец...или каквато и да е измет)С уважение: Николай Иванов
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Stefan Hadjov написа:
          Atanas71 написа:
          В краткосрочен план - Сърбия отзовава посланика си от София. Втора стъпка - след като България официално признае Косово като суверенна държава, Сърбия въвежда визи за българските граждани.ООН не приема Косово за член на организацията - Русия налага вето в Съвета за сигурност. Косово прави опит за федерация с Албания. Шиптарите в Македония правят опит за създаване на автономия. Регионът се връща назад в годините на кризата след разцепването на Югославия. Преди много години ОSCE постави като главно условие на бъдещото европейско сътрудничество да не се правят опити за промяна на статуквото - т.е на границите установени в Европа след втората световна война. Какво казва тази организация сега - де юре тя съществува, но каква е ролята й?
          Предлагамти да се отдадеш на писането на романи с фантастична тематика.Рано или късно всички /вкл.Сърбия/ще признаят Косово.Въпрос на време.Вече писах:Русия не ни е признавала за държава от съединението -1885 год. 23 години.През 1908 год. ни е признала и се е установили диплом. отношения.Четете повече история.В човешката история няма непризната държава.
          Не си този който ще каже какво да пиша аз , тук има администратор и ако не е по правилата ще трие.Я ми кажи ти в прав текст ти Българин ли си или шиптър много се палиш нещо за някакво си там Косово си готов да се караш с колеги фиатаджии. Или ще кажеш че с никой несе караш само се опитваш да наложиш своето мнение.И как определи какво трябва да пиша аз.Разсъждавай малко не само историята така , историята онака ,живей в настоящето и се съобразявай с мнението на другите колеги
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Отлично Николай Иванов."Възхитен" съм от твоите невероятни познания по история.Ако повечето спореши са на твоето ниво ме ме очудват резултатите от анкетета.

Коментар

Към Атанас71:Значи щом имам различно мнение от твоето не съм българин.Така ли излиза според тебе.Нещо на комунистическо мислене ми напомня това.Нещата са много по-прости.В резултат на моите познания аз имам по различно мнение по въпроса от някои други.И не се притеснявам да изкажа това което знам и мисля.Ако слеза на твоето ниво,трябва да те попитам ти сърбин ли си.А пък аз съм си чист българин.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                Отлично Николай Иванов."Възхитен" съм от твоите невероятни познания по история.Ако повечето спорещи са на твоето ниво ме ме учудват резултатите от анкетета.
                Извинйети, че засегнах висотата на познанията ви...може ли да ви стана роб, пък белким науча и аз нещо в тоя живот?!
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

beast31 написа:
                  НЕ!После какво,да признаеме независима Мангалия,ли?
                  Точно така.Ако и при нас циганята решат ,че искат държава да си правят къде отиваме ние.То 30% от населението ни са цигани.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    Към Атанас71:Значи щом имам различно мнение от твоето не съм българин.Така ли излиза според тебе.Нещо на комунистическо мислене ми напомня това.Нещата са много по-прости.В резултат на моите познания аз имам по различно мнение по въпроса от някои други.И не се притеснявам да изкажа това което знам и мисля.Ако слеза на твоето ниво,трябва да те попитам ти сърбин ли си.А пък аз съм си чист българин.
                    Алооо ти пък къде хвръкна, къде си се качил та да слизаш. Да, позна има много сръбско в мен и от това не ме е срам докажи че в теб няма нещо шиптарско.Кажи на всички и ни убеди защо трябва да признаем косово не се обръщай лично към мен тази тема нея чета само аз. Хайде кажи, защо трябва всички да сме на твоето мнение, и ти казах стига размахва исторически факти. Много ми приличаш на изкукуригал даскал по история. А за това дали съм комунист, не не съм с гордост мога да кажа, че участвах дейно в събитията през 97 г., а ти сигурно си от онези които си стояха в къщи и чакаха да видят накъде ще се наклонят везните за да се присъединят към печелившите. Айде стига намери си друга занимавка преработвай примерно исторически трудове по начин който се харесва на теб самия и както само ти можеш да ги тълкуваш. Хайде със здраве :D
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      Stefan Hadjov написа:
                      Алооо ти пък къде хвръкна, къде си се качил та да слизаш. Да, позна има много сръбско в мен и от това не ме е срам докажи че в теб няма нещо шиптарско.Кажи на всички и ни убеди защо трябва да признаем косово не се обръщай лично към мен тази тема нея чета само аз. Хайде кажи, защо трябва всички да сме на твоето мнение, и ти казах стига размахва исторически факти. Много ми приличаш на изкукуригал даскал по история. А за това дали съм комунист, не не съм с гордост мога да кажа, че участвах дейно в събитията през 97 г., а ти сигурно си от онези които си стояха в къщи и чакаха да видят накъде ще се наклонят везните за да се присъединят към печелившите. Айде стига намери си друга занимавка преработвай примерно исторически трудове по начин който се харесва на теб самия и както само ти можеш да ги тълкуваш. Хайде със здраве :D
                      Който няма аргументи използва прилагателни и определения.........

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        Atanas71 написа:
                        Stefan Hadjov написа:
                        Който няма аргументи използва прилагателни и определения.........
                        :D Явно си толкова еродиран че само ти се разбираш.С това приключвам с коментарите по темата а тя беше ........

Коментар

Working...
                        X