Всеки знае какво представлява в общи линии това движение - гледали сме филми, чели сме и т.н.Ето и малко допълнителна информация за организацията http://www.scouts-bg.org/page/1/ Все пак, колеги, кажете си вашето мнение по въпроса - полезно ли е за децата членуването в една такава организация?Защото ми се струва, че повечето деца не са достатъчно ангажирани с обществена дейност - имат компютри, игри и телефони, а работата в колектив не им се удава. Може ли това да им помогне да пораснат по-добри от младежите, с които се сблъскваме постоянно и от които негодуваме?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за скаутското движение в България?
Collapse
X
-
maiskaЕтикети: –
-
колега аз имама едни познати които са членове и разправят мого интересни истории а ходят и на много хубави екскурзии между другото за пример разправяха ми че са ходили на някъв лагер във финландия със скаути от други страни и са изкарали невероятно там предполагам че си заслужава да си скаутFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
-
maiska
Първо съм колежка И второ - много благодаря за отговора. Точно това ме интересува - някой, който е имал нещо общо с тази организация да даде повече вътрешна информация.
Коментар
-
През 2006 г. у нас гостува на разменни начала едно момче от Италия, а големия син пък след това беше у тях в Италия. Та за италианеца мога да кажа, че беше изключително възпитан, самостоятелен и подреден младеж. Специално ни се похвали, че е скаут и каза, че тази организация го е изградила като характер. Не пушеше, не пиеше алкохол, а така също и кола, не искаше да ходи в Макдоналдс и накрая ни каза, че младежите в Италия не обичат америкаците и бойкотират храните и стоките им. Изобщо направи ни отлично впечатление. Всъщност не всичко беше в ред, никакво впечатление не му направи, че карам фиат .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев
Dzver написа:Американския модел на пионерчетата.П.П. Възпитанието на децата зависи от родителите им, не мисля че на нормално възпитаното дете му липсват социална ангажираност и разностранни инереси.
Коментар
-
maiska
Владимир Митков Стоянов написа:извинявам се за "колега" просто съм малко отнесен днеска ако те интересува нещо по-конкретно ще питам няма никакъв проблем
Коментар
-
maiska
Авео написа:Dzver написа:Американския модел на пионерчетата.П.П. Възпитанието на децата зависи от родителите им, не мисля че на нормално възпитаното дете му липсват социална ангажираност и разностранни инереси.
Коментар
-
Може ли това да им помогне да пораснат по-добри от младежите, с които се сблъскваме постоянно и от които негодуваме?
Коментар
-
maiska написа:Авео написа:Dzver написа:Американския модел на пионерчетата.П.П. Възпитанието на децата зависи от родителите им, не мисля че на нормално възпитаното дете му липсват социална ангажираност и разностранни инереси.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
maiska написа:Първо съм колежка И второ - много благодаря за отговора. Точно това ме интересува - някой, който е имал нещо общо с тази организация да даде повече вътрешна информация.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Принципно идеята в идеалния и вид ми харесва. За съжаление съм леко скептичен относно как ще бъде приложена в България. Нали си спомняте стария виц - едно време в Москва като пръднат нашите тука се наакват. Май същото важи и за отношенията ни със щатите. В кратце - и най-добрата идея изпадне ли в крайности има лоши последствия.
Коментар
-
maiska
blagun написа:maiska написа:Първо съм колежка И второ - много благодаря за отговора. Точно това ме интересува - някой, който е имал нещо общо с тази организация да даде повече вътрешна информация.
Коментар
-
off:То ние сме си скаути по рождение и по географско положение. Наследили сме да се оправяме във всякакви ситуации и да оцеляваме. А в градската "джунгла" понякога е по-трудно оцеляването, отколкото в природата. Ето кои скаути харесвамКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар