Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Призив "Запалени къси светлини"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз откакто се помня (3-4 години ) карам на къси, голяма гъзария, нема що - предпочитам да ме виждат и зиме и лете Хубаво е че го приеха по закон ад е така поне за зимата, щото има някакви шофьори дето и вечер карат без габарит даже
    NIGHT^WALKER написа:
    Ще взема да си сложа сигнална лампа като Стоичков :D
    и това е вариант

Коментар

добре е да се кара на къси или поне на габарит през деня
      FIAT
      Tempra 1.6 i.e cat

Коментар

Най-хубаво е да си светят фаровете поне повече се забелязват колите и от пешеходците и от другите учасници в движението макар че който си е киорав си е киорав и заря да свети пак щя излезе пред теб

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Айде бе ше ме задължи някой да карам на фарове, че те ли ми плащат тока бе, той електромера си върти.

Коментар

BRAVO написа:
            Мисля, че КАТ вече приеха някаква наредба и от 01.10. до 31.03 ще е задължително
            Не са още ... поне аз намерих че ще се променя чл.70 ал.3
            Чл. 70. (3) За подобряване видимостта на автомобилите и осигуряване безопасността на движението през деня те могат да се движат с включени къси и габаритни светлини
            но никъде не открих нищо по въпроса ..... ако някой знае да свирка ............
            Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Alexius написа:
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Айде бе ше ме задължи някой да карам на фарове, че те ли ми плащат тока бе, той електромера си върти.
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 Алекс не давай лоши идеи на чиновници в тая държава, че току виш сме станалои първата държава, в която слагат електромери в автомобилите и после да си плащаме елетроенергията. То няма да е по различно от това хора в чийто блок има парно да им искат пари за такова дори да са махнати всички видове тръби и радиатори от жилището
              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Alexius написа:
                Ами до колкото си спомням и тази сутрин го слушах и по радиото от 01.10 през целия зимен перид задължително се кара на къси и през светлата част на деня. Не знам дали са приели закон по въпроса, но се спрягаше и нещо такова и нищо чудно и да има
                FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Шегата настрана аз карам на габарити в града когато е по мрачно без значение лято ли е зима ли е, а извънградско винаги.

Коментар

Доказано е че има положителен ефект,напълно съм за карането на фарове.
                    FIAT Coupe

Коментар

Alexius написа:
                      Шегата настрана аз карам на габарити в града когато е по мрачно без значение лято ли е зима ли е, а извънградско винаги.
                      Наистина майтапа на страни. Очаквам в края на тази седмица или в началото на другата да започнат да тръбят по средствата за масова информация как от 1-ви октомври за цялата зима задължително трябва да караме на къси. Според мен в това няма нищо лошо и има положителен ефект за разни "заспали " пресичащи персони, както и за колеги задремали на волана или отнесени от нещо друго.

Коментар

Само недейте да си мислете обаче че с тея фарове ще събудем вечно спящите по патя било то зад волана или на тротоара.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

NIGHT^WALKER написа:
                          Само недейте да си мислете обаче че с тея фарове ще събудем вечно спящите по патя било то зад волана или на тротоара.
                          Колкото и да събудим все ще е файда

Коментар

Лошото е , че ако случайно забравя да ги включа през деня / по навик / , след първия храст ще олекна с 20 лв. А в същото време КАТ не прави нищо да глобява хилядите камиони, които разнасят кал по улиците. Кво от това, че съм на къси, като стъклата след първия дъжд са ми в кал и пак нищо не се вижда
                            ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

BRAVO написа:
                              Лошото е , че ако случайно забравя да ги включа през деня / по навик / , след първия храст ще олекна с 20 лв. А в същото време КАТ не прави нищо да глобява хилядите камиони, които разнасят кал по улиците. Кво от това, че съм на къси, като стъклата след първия дъжд са ми в кал и пак нищо не се вижда
                              Защо е нужно да ги гасиш

Коментар

За да не паля с много консуматори И стартера душа носи
                                ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

Working...
                                X