Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми интернет-доставчик в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми интернет-доставчик в Русе

Който има впечатления от интернет доставчиците в Русе да пише!Предварително Ви благодаря!

Няма голям избор общо взето. БТК ( АДСЛ ) или Нетуъркс. Зависи за какво ще ползваш нета и двете фирми си имат предимства и недостатъци! А между другото предлагам само тях аз щото има разни други но при тях е голяма боза. БТК търпи големи загуби в Русе заради Нетуъркс( в Силистра има 4 пъти пове абонатии на АДСЛ от колкото в Русе )

Коментар

Ами и аз към Networks се насочих първоначално, но все пак исках да попитам и за други варианти, защото на търсачка ми излязоха ето тези доставчици:- БТК ADSL- Спектрум Нет - Русе- Networx BG- G23.NET- Jusoft- DSM Communications- Мултилинк- Региана- Cabletel- Делта- Елитсат АД- Орбител- Цифрови Системи

Коментар

аз съм на нетуоркс, пакета от 25 лвдоволен съм много

Коментар

doofiat написа:
          Ами и аз към Networks се насочих първоначално, но все пак исках да попитам и за други варианти, защото на търсачка ми излязоха ето тези доставчици:- БТК ADSL- Спектрум Нет - Русе- Networx BG- G23.NET- Jusoft- DSM Communications- Мултилинк- Региана- Cabletel- Делта- Елитсат АД- Орбител- Цифрови Системи
          Половина от тез дет си ги изброил не съм ги чувал Networks доколкото ми обясниха не ползват каналите на БТК а чрез някви ретранслатори си прехвърлят трафика единия е някъде по Витиня по високото пък другия е около Русе нейде( не се смеите така ми обясниха аз не съм ИТ капацитет ) Из самия град навсякъде си опънаха свои оптики и вкараха всико под земята вече. От скоро подкоро и трипълплей услуга....

Коментар

Най ми харесва, че Networks предлагат безжичен интернет. Засега обаче в централната част - Борисова и Александровска, което ме устройва, но блок Хъшове ми прави гадна сянка точно там.Знам от познати, че предлагат безплатен рутер, чрез който и съседите могат да се вържат безжично. Така хем се покрива нова WiFi територия, хем не опъваш кабели из апартамента.

Коментар

За този рутер трябва да си им 6 месеца абонат.Иначе най-добре към тях да се вържеш. За офис ли ти е необходим нета?
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                За този рутер трябва да си им 6 месеца абонат.Иначе най-добре към тях да се вържеш. За офис ли ти е необходим нета?
                За вкъщи ми е нужен ми е нужен.

Коментар

Аз препоръчвам нетуоркс поради многото услуги които предлагат освен самия интернет а а и БТК нямат сървари с филми, музика,има и онлайн телевизия, радиоползвал съм БТК но не бях доволеназ самия имам наблюдения за тяхната работа защото там кадето работя има и каса на нетуоркс
                  Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

borkoi: Знаеш ли, колко бързо NETWORX ще останат без сървърите с музика и филми (БТК нямат собствени, но пък неограничения трафик ти дава неограничен достъп до международни торент тракъри). Също така конкретния квартален доставчик ако нямат лицензи за излъчване на ТВ и Радио програми - ще сгънат и заради това... Язък за оптиките и ... касите им...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Това за сървърите малко бошлаф работа ...Свилен си плаща където трябва а и има други опции вече за сървърите, така че не го мислете него Нека му е зле с Поршенцето А по темата, по-добри от Нетуоркс в Русе няма и като качество и като всичко.Ако се вържеш към някои други рискуваш да се занимаваш с безброй главоболия (прекъсвания на нета събота и неделя) и никакво почти обслужване.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И аз съм на нетуоркс от около 3 -3,5 год, неограниченият пакета от 25 лв и съм доволен за това , което плащам и получавам!
                        Никога не е късно да откриеш себе си!
                        Lancia Lybra 1.8cm3 131hp V.V.T. 2002г. Бивша
                        Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002

Коментар

Тези от Networx са големи циганки - 9,60 лв. такса + 0,60 лв за всеки метър кабел + не знам си колко си за всяка буксичка = не знам си колко си Досега такива вдребнявания не съм виждал, та чак и всяка буксичката да си плащам - цитирам:"...ама да знаете има такса включване 9.60 лв., ще трябва да си платите всеки метър кабел по 0.60 лв. и освен това и всяка пластмасова буксичка трябва да си платите....ще ви включим до 14 работни дни....да знаете, че предлагаме кабелна телевизия, но все още не я предлагаме като услуга за вас.....промоцията с безплатните рутери свърши преди две седмици, но ако желаете мога да ви кажа от къде да си купите рутер и ще ви свърши същата работа..." Парите в случая не са проблем, но ми стана смешно, че тук в София, нито такса съм плащал, нито кабел, а какво да говорим за буксичката...

Коментар

Working...
                          X