krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ходих да плащам акт.
Collapse
X
-
fidy написа:Е значи трябва да ходя сам да си го вземам чак от Търговище така ли?Не може ли някой роднина да плати и да ми го вземе?Баси.Те още от сега ми ги скъсаха ко остава като отида там.
Коментар
-
Тя цялата работа я свърши жена ми, но процедурата е такава:
Коментар
-
Видя, че не си прав и започна да питаш защо американците бият негрите . Жена ми ми казваше къде какво да правя, защото аз съм малко тъп. Това имах предвид, а ти се хвана за думата. Заедно бяхме, заедно си сменяхме документите, лично .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Видя, че не си прав и започна да питаш защо американците бият негрите . Жена ми ми казваше къде какво да правя, защото аз съм малко тъп. Това имах предвид, а ти се хвана за думата. Заедно бяхме, заедно си сменяхме документите, лично .
Коментар
-
ogi28b написа:Какъто колегата snake подчерта - има изискване за актуална снимка. А защо на теб не са ти искали - това той не може да каже. Просто някой не си е свършил работата, да ти поиска актуална снимка. То е очевадно че на тая си като детенце.
Коментар
-
snake написа:krasio_79bs написа:Ако при подаване на документи за издаване на свидетелство за управление на МПС, са минали повече от 06 месеца от издаването на последния документ за самоличност, е необходимо да се попълни "Заявление за издаване на документ за самоличност" с поставена на него актуална снимка / направена до шест месеца преди подаването на заявлението.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар