Не е нужно да пишеш 7 препинателни знака в края на изречението. И никъде не съм казал, че ме карат насила, зададох риторичен въпрос. И много си малък да ме коментираш :D .
А ти, колега, като си толкова голям, определено би трябвало да знаеш кога трябва просто да си замълчиш
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Не е нужно да пишеш 7 препинателни знака в края на изречението. И никъде не съм казал, че ме карат насила, зададох риторичен въпрос. И много си малък да ме коментираш :D .
А ти, колега, като си толкова голям, определено би трябвало да знаеш кога трябва просто да си замълчиш
Ех, колега, колко е удобно да пишеш удобни мнения. За мен вече си abarth77-удобното. Нямам намерение да обяснявам защо зададох въпроса "защо да го правя", още повече, че не бях единствения.
wwweb написа:
Уфф ...А бизнес нещо немаш ли да рекламираш? Едно рамо да ти дадем и за него?
Май имало и други, които са изразили съмнение...Може и да съм сбъркал, реших че колежката с 1 мнение във форума е спамер, ако не е така, й се извинявам.А ти продължавай с удобните мнения, щом така ти е удобно.Грешка: няма за какво да се извинявам, както обикновено съм познал. "Само" 10 страници с линкове към форуми, в които е пусната молбата "за едно рамо", излизат в Google на първо четене. Така се печели Nokia... Това, ако не е спам, не знам какво е.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Определяш ме така, защото си си направил труда да прочетеш всичките ми мнения или защото така ти е УДОБНО
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар