Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще падне ли правителството?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега Авео, много ми харесва подписа ти :D . Съвсем сериозно, вечер след 1-2 ракии нещата изглеждат по един начин, а сутрин на трезва глава съвсем по друг.А колкото да правителството - няма да падне, просто няма как да стане. Ако трябва да поразсъждаваме и върху мотивите за вота, мисля че са несъстоятелни. Корупция няма или поне е пренебрежимо малка само в тоталитарните общества. В момента Китай се справя особено успешно с корупцията :D . Вярно е, че опозицията трябва периодично да показва, че е жива, но наистина можеше да измислят нещо друго като повод за вота. Уф и нещо, което хич не ми се искаше да го казвам, но на митинга вчера имаше едни еднакво облечени, силно надъхани момчета от "Атака", приличаха на млади есесовци...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ре: Ще падне ли правителството?

////Punto//// написа:
      Ставам днес, пускам си тв и от екрана лъсва физиономията на оня РрРРррРр-кащ породист циганин Костов. Крадеца вика дръжте крадеца. Какво се напиня толкоз Костов, като съм сигурен при едни евентуални избори няма да влезне в парламента.
      Прав е Цецо Кънчев като казва, че българите са по-големи цигани от циганите. Прав е...Жалко че тук има доказателства за това!

Коментар

Няма изненади :D Червените ескадрони са били на линия!Дори и Доган е гласувал
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

За кое има доказателства. Оня ден като ги гледах по новините, Костов със завидно задоволство казваше: "Каква корупция има след като не можахте да осъдите никой от моето правителство?" Бахти наглия циганин. Нямам думи. Вика може да е имало корупция но няма доказателства.

Коментар

////Punto//// написа:
            За кое има доказателства. Оня ден като ги гледах по новините, Костов със завидно задоволство казваше: "Каква корупция има след като не можахте да осъдите никой от моето правителство?" Бахти наглия циганин. Нямам думи. Вика може да е имало корупция но няма доказателства.
            Направо съм изумен как може да се правят такива ...... изказвания в този форум.Малко етика бе приятел.Освен това пишеш пълни .......Костов не ми е от любимите политици,но трябва да сме обективни.Първо Костов не е циганин а чист българин.Второ ако беше наистина престъпник и корумпиран трябваше за 7 год. да го осъдят поне 7 пъти.Цялатя съдебна власт е в ръцете на Гоце Първанов.Да го осъдат и тогава може да го твърдиш.И аз ще го твърдя тогава.Ако ти можеш да го докажеш отиди при гл. прокурора Велчев и си изложи доказателствата.Всеки може да каже за всеки че е престъпник и корумпиран,но не е достатъчно.Костов беше демонизиран от определени среди в нашето общество чрез принципа на Гьобелс: като се повтори една лъжа 1000 пъти става истина.И такива като тебе пригласят......Колега, подобно на долното предупреждение се отнася и до теб. Намалете кранчето на емоциите малко...Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

////Punto//// написа:
              Ти си и по-голям ...... от него и по-голям.... Капиш?Ехооо....айде малко по-спокойно с определенията. Още едно подобно и следва официално предупреждение. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Писах, че ич не ме интересува... Вече ми е абсолютно все тая кой е в парламента, те последните гоодини само си сменят имената а са си се едни и същи утрепки. Докато е така няма да гласувам и ще си страдам от политическа апатия. Системата работи за да е добре на тези 270 души там, а ако се запъне - преправя се. Избираме си някои, и след няколко месеца, до година почваме да го сваляме - видиш ли не си вършвл работата ми те са си се едни и същи, малките пионки нямат значение, ама вмирисаната глава си седи и никой я не пипа. Не вднъж съм си го мислил и казвал - докато не се смени поне на 90% от тея дето се правят на управници и си играят на държава на чужд гръб няма да има управия... Не ми дреме, ама никак не ми дреме вече. Гледам си работата да върви и да си получавам парите, гледам си семейството, приятелите и кефа. И вече се замислям, ако падне добра възможост дал’ да не си бия камшика в чужбинско... Те и там ще ме мачкат, ма поне ще знам че ме газат чужди, а не свои

Коментар

bubachko написа:
                  Писах, че ич не ме интересува... Вече ми е абсолютно все тая кой е в парламента, те последните гоодини само си сменят имената а са си се едни и същи утрепки. Докато е така няма да гласувам и ще си страдам от политическа апатия. Системата работи за да е добре на тези 270 души там, а ако се запъне - преправя се. Избираме си някои, и след няколко месеца, до година почваме да го сваляме - видиш ли не си вършвл работата ми те са си се едни и същи, малките пионки нямат значение, ама вмирисаната глава си седи и никой я не пипа. Не вднъж съм си го мислил и казвал - докато не се смени поне на 90% от тея дето се правят на управници и си играят на държава на чужд гръб няма да има управия... Не ми дреме, ама никак не ми дреме вече. Гледам си работата да върви и да си получавам парите, гледам си семейството, приятелите и кефа. И вече се замислям, ако падне добра възможост дал’ да не си бия камшика в чужбинско... Те и там ще ме мачкат, ма поне ще знам че ме газат чужди, а не свои
                  Aми те точно това искат.Всички да разсъждават като теб и те да са вечни горе докъто са живи.Това им е мечтата,защото са нищожества и друго не могат да вършат.А гювеча е огромен там.Всички трябва да проявяват политическа активност за да може да се отсранят.Ако така разсъждават всички като теб ,следващия път ще имаме изцяло турско правителство.Защото турците ходят всички да гласуват,даже идват и от вън да ги подпомогнат с гласове/имам в предвид автобусите с туристите./Така че помисли си дали си прав...............

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    bubachko написа:
                    Aми те точно това искат.Всички да разсъждават като теб и те да са вечни горе докъто са живи.Това им е мечтата,защото са нищожества и друго не могат да вършат.А гювеча е огромен там.Всички трябва да проявяват политическа активност за да може да се отсранят.Ако така разсъждават всички като теб ,следващия път ще имаме изцяло турско правителство.Защото турците ходят всички да гласуват,даже идват и от вън да ги подпомогнат с гласове/имам в предвид автобусите с туристите./Така че помисли си дали си прав...............
                    Според мен,когато нямаш ясно изразено мнение, политически си незаинтересован и не гласуваш,то тогава нямаш право да плюеш и означава,че си доволен със сегашното положение.

Коментар

Да ме прощавате колеги, ама вие го изкарахте Костов херувимче бе? Нямало било доказателства. Еми как ще има като законите ги правят с вратички, че да не могат да ги прилагат после към тях. Не съм поддръжник на нито правителство, ама от моите наблюдения при Костов се крадна най много. Все пак при него се роди и поста Министър 10% (По точно мистър 10% ама не вярвам мизата на другите да е била по малка)

Коментар

////Punto//// написа:
                        Да ме прощавате колеги, ама вие го изкарахте Костов херувимче бе? Нямало било доказателства. Еми как ще има като законите ги правят с вратички, че да не могат да ги прилагат после към тях. Не съм поддръжник на нито правителство, ама от моите наблюдения при Костов се крадна най много. Все пак при него се роди и поста Министър 10% (По точно мистър 10% ама не вярвам мизата на другите да е била по малка)
                        Само ако на тебе са ти взели 10%,или си бил свидетел как на други взимат може да твърдиш подобно нещо.Всичко останало е митове и легенди.А сегашните взимат 50 %.Нещо да кажеш,че не е верно.Ония поне вършеха работа,а сега нали виждаш какво става с цените на всичко.Ама трябва да позасилиш умствения процес за да си ориентиран правилно.Защото заради такива като тебе тройната коалиция може да поиска и трети мандат.А от това страдаме всички ние ,включително и ти.

Коментар

ами айде... на следващите избори ще видим кой пак ще изберете... знаеш ли, който и да изберете няма да има никакво значение защото пак ще се оплаквате! освен гимнастика на пръстите какво друго постигате с гениалните заключения за умствения капацитет на колегите? м?

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            ////Punto//// написа:
                            Само ако на тебе са ти взели 10%,или си бил свидетел как на други взимат може да твърдиш подобно нещо.Всичко останало е митове и легенди.А сегашните взимат 50 %.Нещо да кажеш,че не е верно.Ония поне вършеха работа,а сега нали виждаш какво става с цените на всичко.Ама трябва да позасилиш умствения процес за да си ориентиран правилно.Защото заради такива като тебе тройната коалиция може да поиска и трети мандат.А от това страдаме всички ние ,включително и ти.
                            Нито едните, нито другите вършат работа. Това пък от къде го измисли, че ония вършели работа, не разбрах. В какво се изразява вършенето на работа? Факт е, че който и да дойде на власт идва с мисълта да гепи. Те хвърлят адски много пари по предизборни кампаний, защото знаят, че като ги изберат, ще си ги избият и ще ги умножат многократно. Затова като загубят избори гледат все едно са им измъкнали близалката от устата. Тройната коалиция може и 5-ти мандат да поиска. Ако им харесва на хората как ги управляват, че ги изберат пак. Ако не им харесва, ще дойдат другите. Погледни от когато има демократични избори, се редуват. Качат се едните, дойдат избори, изберат другите. И като се появи алтернатива (Визирам НДСВ когато се появиха на бял свят) печели от раз. Сега както се явява нова алтернатива (ГЕРБ), да ти кажа ли кой ще спечели изборите от раз ?

Коментар

////Punto//// написа:
                              Stefan Hadjov написа:
                              ////Punto//// написа:
                              Нито едните, нито другите вършат работа. Това пък от къде го измисли, че ония вършели работа, не разбрах. В какво се изразява вършенето на работа? Факт е, че който и да дойде на власт идва с мисълта да гепи. Те хвърлят адски много пари по предизборни кампаний, защото знаят, че като ги изберат, ще си ги избият и ще ги умножат многократно. Затова като загубят избори гледат все едно са им измъкнали близалката от устата. Тройната коалиция може и 5-ти мандат да поиска. Ако им харесва на хората как ги управляват, че ги изберат пак. Ако не им харесва, ще дойдат другите. Погледни от когато има демократични избори, се редуват. Качат се едните, дойдат избори, изберат другите. И като се появи алтернатива (Визирам НДСВ когато се появиха на бял свят) печели от раз. Сега както се явява нова алтернатива (ГЕРБ), да ти кажа ли кой ще спечели изборите от раз ?
                              Отново Меди Доган ще ги спечели Просто човека си организира екскурзиантите и си печели изборите.Освен това не е едно и също,кой ще дойде на власт,но това е друга тема.Много сме късопаметни.Забравихме много бързо времето ,когато хората работеха за 2-3$ месечно.Визирам по-точно управлението на Жан Виденов и БСП.Да не се впускаме в източения пенсионен фонд,външни дългове и т.н.,а после колегата ajaxus ще ми говори за гимнастика на пръстите и не знам си какво.....

Коментар

Айде айде, Доган щял да организира екскурзианти. Не екскурзиантите го докарват на власт, а негласуването на българите. Ако българите отидат всички да гласуват процента му даже може и да не стигне за влизане в парламента. Даже и да влезе в парламента ще е пренебрежително малко за да влиза в коалиции които да държи в шах. Факт.

Коментар

Working...
                                X