Колега Авео, много ми харесва подписа ти :D . Съвсем сериозно, вечер след 1-2 ракии нещата изглеждат по един начин, а сутрин на трезва глава съвсем по друг.А колкото да правителството - няма да падне, просто няма как да стане. Ако трябва да поразсъждаваме и върху мотивите за вота, мисля че са несъстоятелни. Корупция няма или поне е пренебрежимо малка само в тоталитарните общества. В момента Китай се справя особено успешно с корупцията :D . Вярно е, че опозицията трябва периодично да показва, че е жива, но наистина можеше да измислят нещо друго като повод за вота. Уф и нещо, което хич не ми се искаше да го казвам, но на митинга вчера имаше едни еднакво облечени, силно надъхани момчета от "Атака", приличаха на млади есесовци...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще падне ли правителството?
Collapse
X
-
Ре: Ще падне ли правителството?
////Punto//// написа:Ставам днес, пускам си тв и от екрана лъсва физиономията на оня РрРРррРр-кащ породист циганин Костов. Крадеца вика дръжте крадеца. Какво се напиня толкоз Костов, като съм сигурен при едни евентуални избори няма да влезне в парламента.
Коментар
-
////Punto//// написа:За кое има доказателства. Оня ден като ги гледах по новините, Костов със завидно задоволство казваше: "Каква корупция има след като не можахте да осъдите никой от моето правителство?" Бахти наглия циганин. Нямам думи. Вика може да е имало корупция но няма доказателства.
Коментар
-
////Punto//// написа:За кое има доказателства. Оня ден като ги гледах по новините, Костов със завидно задоволство казваше: "Каква корупция има след като не можахте да осъдите никой от моето правителство?" Бахти наглия циганин. Нямам думи. Вика може да е имало корупция но няма доказателства.
Коментар
-
bubachko
Писах, че ич не ме интересува... Вече ми е абсолютно все тая кой е в парламента, те последните гоодини само си сменят имената а са си се едни и същи утрепки. Докато е така няма да гласувам и ще си страдам от политическа апатия. Системата работи за да е добре на тези 270 души там, а ако се запъне - преправя се. Избираме си някои, и след няколко месеца, до година почваме да го сваляме - видиш ли не си вършвл работата ми те са си се едни и същи, малките пионки нямат значение, ама вмирисаната глава си седи и никой я не пипа. Не вднъж съм си го мислил и казвал - докато не се смени поне на 90% от тея дето се правят на управници и си играят на държава на чужд гръб няма да има управия... Не ми дреме, ама никак не ми дреме вече. Гледам си работата да върви и да си получавам парите, гледам си семейството, приятелите и кефа. И вече се замислям, ако падне добра възможост дал’ да не си бия камшика в чужбинско... Те и там ще ме мачкат, ма поне ще знам че ме газат чужди, а не свои
Коментар
-
bubachko написа:Писах, че ич не ме интересува... Вече ми е абсолютно все тая кой е в парламента, те последните гоодини само си сменят имената а са си се едни и същи утрепки. Докато е така няма да гласувам и ще си страдам от политическа апатия. Системата работи за да е добре на тези 270 души там, а ако се запъне - преправя се. Избираме си някои, и след няколко месеца, до година почваме да го сваляме - видиш ли не си вършвл работата ми те са си се едни и същи, малките пионки нямат значение, ама вмирисаната глава си седи и никой я не пипа. Не вднъж съм си го мислил и казвал - докато не се смени поне на 90% от тея дето се правят на управници и си играят на държава на чужд гръб няма да има управия... Не ми дреме, ама никак не ми дреме вече. Гледам си работата да върви и да си получавам парите, гледам си семейството, приятелите и кефа. И вече се замислям, ако падне добра възможост дал’ да не си бия камшика в чужбинско... Те и там ще ме мачкат, ма поне ще знам че ме газат чужди, а не свои
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:bubachko написа:Писах, че ич не ме интересува... Вече ми е абсолютно все тая кой е в парламента, те последните гоодини само си сменят имената а са си се едни и същи утрепки. Докато е така няма да гласувам и ще си страдам от политическа апатия. Системата работи за да е добре на тези 270 души там, а ако се запъне - преправя се. Избираме си някои, и след няколко месеца, до година почваме да го сваляме - видиш ли не си вършвл работата ми те са си се едни и същи, малките пионки нямат значение, ама вмирисаната глава си седи и никой я не пипа. Не вднъж съм си го мислил и казвал - докато не се смени поне на 90% от тея дето се правят на управници и си играят на държава на чужд гръб няма да има управия... Не ми дреме, ама никак не ми дреме вече. Гледам си работата да върви и да си получавам парите, гледам си семейството, приятелите и кефа. И вече се замислям, ако падне добра възможост дал’ да не си бия камшика в чужбинско... Те и там ще ме мачкат, ма поне ще знам че ме газат чужди, а не своиBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Да ме прощавате колеги, ама вие го изкарахте Костов херувимче бе? Нямало било доказателства. Еми как ще има като законите ги правят с вратички, че да не могат да ги прилагат после към тях. Не съм поддръжник на нито правителство, ама от моите наблюдения при Костов се крадна най много. Все пак при него се роди и поста Министър 10% (По точно мистър 10% ама не вярвам мизата на другите да е била по малка)
Коментар
-
////Punto//// написа:Да ме прощавате колеги, ама вие го изкарахте Костов херувимче бе? Нямало било доказателства. Еми как ще има като законите ги правят с вратички, че да не могат да ги прилагат после към тях. Не съм поддръжник на нито правителство, ама от моите наблюдения при Костов се крадна най много. Все пак при него се роди и поста Министър 10% (По точно мистър 10% ама не вярвам мизата на другите да е била по малка)
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:////Punto//// написа:Да ме прощавате колеги, ама вие го изкарахте Костов херувимче бе? Нямало било доказателства. Еми как ще има като законите ги правят с вратички, че да не могат да ги прилагат после към тях. Не съм поддръжник на нито правителство, ама от моите наблюдения при Костов се крадна най много. Все пак при него се роди и поста Министър 10% (По точно мистър 10% ама не вярвам мизата на другите да е била по малка)
Коментар
-
////Punto//// написа:Stefan Hadjov написа:////Punto//// написа:Да ме прощавате колеги, ама вие го изкарахте Костов херувимче бе? Нямало било доказателства. Еми как ще има като законите ги правят с вратички, че да не могат да ги прилагат после към тях. Не съм поддръжник на нито правителство, ама от моите наблюдения при Костов се крадна най много. Все пак при него се роди и поста Министър 10% (По точно мистър 10% ама не вярвам мизата на другите да е била по малка)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Айде айде, Доган щял да организира екскурзианти. Не екскурзиантите го докарват на власт, а негласуването на българите. Ако българите отидат всички да гласуват процента му даже може и да не стигне за влизане в парламента. Даже и да влезе в парламента ще е пренебрежително малко за да влиза в коалиции които да държи в шах. Факт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар