Ставам днес, пускам си тв и от екрана лъсва физиономията на оня РрРРррРр-кащ породист циганин Костов. Пореден вот на недоверие. Всъшност, дреме ми дали ще падне. И едните и другите като дойдат на власт, крадат като за последно. Едните нападат другите с корупцията, другите им отвръщат, абе смях. Крадеца вика дръжте крадеца. Какво се напиня толкоз Костов, като съм сигурен при едни евентуални избори няма да влезне в парламента. Мисля си, че ако не се стигне до събитията от 97-ма година, няма да падне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще падне ли правителството?
Collapse
X
-
Иска ми се да падне. Ама няма да стане.А ако падне искам БАТ БОЙКО ПРЕМИЕР!!!!!!!Ако не за друго поне да гледам шоу!То какво друго ни остана!И да гледам как ше фъркат турчулята от земеделското министерство - там вече се говори основно на майчин език....ЦЪКAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
-
НЯМА да падне! Такава върла далавера не се изпуска! Преди поне се криеха - сега не се и крият...Куче влачи - диря нема...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ще падне ли правителството
Иска ми се, но няма да стане. Др. Р.Петков ще го пази с гърди като Матросов(а и себе си). И да дойде бат Бойко нещата ще са същите. Турчолята пак ще имат място в М.С. защото той няма да има мнозинство и те ща му трябват. Нещата ще се изменят само при по-радикални мерки от народа или да се създаде вирус който да заразява само лакомите за власт и облагодетелстване от нея. чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Няма да падне за жалост.Комунистическата мафия управлява от 1945 година насам.И бат Бойко да дойде,не мисля,че ще има промяна,защото е един от тях.Кой пази Тато?Просто комунистите си създадоха опозиция,отгледаха си я и сега си я командват.Единствено царя можеше да промени нещо,но него го интересуваха имотите,а не народа и много лесно се споразумя с комунистите.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Добре ще е да добавиш в анкетата отговор: "Искам да падне, но вота на недоверие няма да успее" . Иначе чисто технически правителството няма как да падне при този вот. А това, че полицията ще охранява народното събрание, си е съвсем в рамките на нещата. Виждали сме колко криминални елементи се оказват сред "спонтанно" митингуващите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ajaxus написа:за кво да пада? хората са си добре, винаги ще има някой друг недоволен...а то и тва е работата на опозицията да гласуват вот на недоверияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар