Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся харддиск за HP Pavilion ze4800us, но няма никъде...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, много ви благодаря за бързите отговори и за ценните насоки.Тази вечер си купих от Jar Computers хард Самсунг 120 ГБ, 2.5", 5400 Сега точно му инсталирах Windows, а утре ще ходя да си купя и РАМ-памет.П.С. Лирекс може и да са добри, но аз не бих ги препоръчал вече на никой. Между другото звънях и на Стемо, и на CNSys, и на Парафлу и всички ми казаха, че не могат да намерят никакъв хард за това HP. Ужас, и това ми били представители на HP за България

Коментар

Е, значи моя линк ти свърши работа Честито на победителите и да почерпят!
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

doofiat написа:
        Колеги, много ви благодаря за бързите отговори и за ценните насоки.Тази вечер си купих от Jar Computers хард Самсунг 120 ГБ, 2.5", 5400 Сега точно му инсталирах Windows, а утре ще ходя да си купя и РАМ-памет.П.С. Лирекс може и да са добри, но аз не бих ги препоръчал вече на никой. Между другото звънях и на Стемо, и на CNSys, и на Парафлу и всички ми казаха, че не могат да намерят никакъв хард за това HP. Ужас, и това ми били представители на HP за България
        не че не могат, просто НЯМАТ ПРАВО.те са официални представители на ХП и като такива си имат договор където е записано какво не трябва да правят.поддръжката на техника предназначена само за американския пазар е едно от нещата, които не трябва да правят иначе си извадил късмет че не са искали да ти помогнат. като гледам не разбираш от компютри и щяха да тиотрежат главата по стандартната ценова листа на ХП.преди 6 месеца сменях раид масивче на ХП сървър и цената на Стемо за два харддиска беше 4 (ЧЕТИРИ) пъти по-висока от от цената на която ги взех тука в Пд от Финсофт.ОСВЕН ТОВА Стемо даваха 12 месеца гаранция(стандартна при замяна за ХП) а аз ги взех със 36 месеца.така че ИЗВАДИЛ СИ КЪСМЕТ.

Коментар

За цените на Лирекс мога да кажа, че са нормални. Предлагаха ми РАМ 512 за 65 лв. и външен хард 120 ГБ за 150 лв.

Коментар

Вече съм и с нова РАМ и напълно готов лаптоп за действие. Дори сега пиша от него :D

Коментар

Само да вметна две неща:1. Стемо са дилър на НР, а не официален представител за БГ.(има разлика).2. При фирма JAR, проблема е че са прекупвачи и то с много лоши позиции при вносителите, относно гаранции. Абе с няколко думи - дано да не ти се налага да си ползваш гаранцията при тях.

Коментар

Working...
              X