Еопааааааааа.......Def Leppard....нямам думи. [color=blue:c85eeb2b10]Whitesnake и Def Leppard в София София Мюзик Ентърпрайсис информираха за поредните хедлайнери, потвърдили участието си в VII-то поредно издание на "Арена музика".Две от най-великите британски рок групи ще забият за пръв път на една сцена. Концертът на Def Leppard и Whitesnake в София ще бъде на 4 юли на стадион Академик. Билетите за концерта ще бъдат на цени oт 30 до 50 лв. За най-запалените фенове първите 2000 билета ще бъдат на изключителната промоционална цена от 25 лв.Билетите могат да бъдат закупени от билетния център на НДК, касите на Ticketpro, клуб "Син Сити", както и от магазините ВИЖЪН (СОФИЯ), САУНД ГАРДЪН (БУРГАС), МЮЗИК ЦЕНТЪР и РОК ШОП (ПЛОВДИВ), МЛАД ТЕХНИК (СЛИВЕН), МЕДУЗА (ВЕЛИКО ТЪРНОВО). Продажбите стартират на 22 февруари.Деф Лепард безусловно може да бъде наречена една от най-значимите рок групи на 80-те години на двадесети век, запазила духа на времето и превърнала се в емблема на цяло поколение меломани. Създадена като част от така наречената ,,нова вълна в британския хеви метъл
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Whitesnake и Def Leppard в София
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Рокаджия съм и в червата, но моля, моля - моите уважения...Драйфа ми се от Деф Лепард... Баси лигоча, баси дивотиите, баси чалгата...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
kiro_of_the_day написа:Рокаджия съм и в червата, но моля, моля - моите уважения...Драйфа ми се от Деф Лепард... Баси лигоча, баси дивотиите, баси чалгата...
Коментар
-
Авео написа:kiro_of_the_day написа:Рокаджия съм и в червата, но моля, моля - моите уважения...Драйфа ми се от Деф Лепард... Баси лигоча, баси дивотиите, баси чалгата...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
Бреййй....поздрави за Мира, щото като пусна в колата нещо от нащо и Светла си слага ръцете на корема, да не чувала малката.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар