Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Васил Иванов Кунчев (Васил Левски) - почит и слава

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Аз свързвам Васил Левски с желанието да живеем в една по-добра и свободна държава...желанието за справедливост,правда!Неговият образ е идеал за един велик патриот,готов на всичко,дори да даде живота си,за да види България свободна!!!Идеал за чест,морал,храброст,патриотизъм,величие!!!П О К Л О Н ! ! !
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

    Коментар


      #17
      Човек който е обичал историята си, уважавал е останалите религий и е вярвал и желал свободата, за която се е борил и ревностно. Той е идела за свобода.

      Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

      Коментар


        #18
        Все повече се замислям, дали наистина Левски е българин!? То в цялата ни история няма втори като него...а, скоро няма и да има...
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

        Коментар


          #19
          Първото нещо, което изниква моментално щом чуя името Васил Левски е картинката (видяна с фантазия през моите очи) как се оплита на оградата и го залавят Останалото мисля е ясно на всички - горд съм, че съм българин и винаги ще се прекланям пред паметта на Васил Левски

          Коментар


            #20
            Левски е моят идеал!Изповядвам неговите идеи за истински демократична България, еднаква за всички, живеещи в нея националности, без оглед на вяра, националност, убеждения.За Левски сме учили много, но миналата година с колеги от форума посетихме Къкринското ханче - там научихме доста поне за мен неизвестни дотогава неща за него. ПОКЛОН !!!

            Коментар


              #21
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

              Коментар


                #22
                Fiat Punto 1.1 6Speed

                Коментар


                  #23
                  Space Star 1.9 DID

                  Коментар


                    #24
                    [quote="Immortal"]Левски е моят идеал!Изповядвам неговите идеи за истински демократична България, еднаква за всички, живеещи в нея националности, без оглед на вяра, националност, убеждения.За Левски сме учили много, но миналата година с колеги от форума посетихме Къкринското ханче - там научихме доста поне за мен неизвестни дотогава неща за него. ПОКЛОН !!![/quoteИ колко още неща има за Левски но се премълчават.Нямам нищо против хората с турски имена и религия но отсъствието на ръководителите на ДПС при такива чествания като за Левски , за 3 март ,за Шипка още веднаж показва истинското лице на партията ДПС.Бавно но сигурно ни хвърлят по хлъзгавия път на омразата .Я вижте че децата в тия райони вече говорят на развален български език.Ами какви студенти ще ми бъдат след години когато две думи на кръст не могат написа и изговори на български.Въобще ни чака едно тъмно и неясно бъдеще.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

                    Коментар

                    Working...
                    X