Та въпроса е ясен.Интересува ме кога са пиковите часове и съответно кога се кара горе долу нормално.Благодаря на отговорилите ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога в София са най-големите задръствания
Collapse
X
-
Явор Митев
Мен ако питаш, пикови часове вече няма.....понятието се измени на пиков ден....преди 07.30 и след 19.30-20.00 часа вече е по-спокойно.
-
Около 8 все още се кара, но мине ли 8:10-15 - край. И около 19:30 вече се поуспокоява.Но логика липсва - тапите се местят - днес са на едно място, утре другаде. Има и постоянни, но за тях пне сме подготвени.Иначе моят маршрут - Сливница, Раковски, Нансен, Черни връх, Вапцаров, Цариградско и през Горубляне до Младост като изляза в 7:50 пристигам около 8:30.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Кога в София са най-големите задръствания
lubobg написа:Та въпроса е ясен.Интересува ме кога са пиковите часове и съответно кога се кара горе долу нормално.Благодаря на отговорилите ми.
Коментар
-
вариант също е да "слезеш" на младост 4, и от там към студентски, зависи в коя част точно трябва да идеш. А тапите: според зависи - понякога на места на които и в час пик се минава бързо, се образува невиждана опашка - защото някоя девойка не е спряла навреме и се е натресла на някой отпред, и не си местят колите , а чакат КАТ.... други теми....
Коментар
-
lubobg написа:Ще ходя до студенски град и понеже идвам от Е79 мисля да хвана околовръстното и после Симеоновско шосе.Затова се чудя колко време да си оставя понеже имам краен час за пристигане осем без двайсет( за сутринта говоря).Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
в посочения час - около 8 часа, маршрута е самоубийствен - първо на светофара на гара подуяне за левия завой , още от 7:30 там е лудница; на самото румънско, и после нагоре към кулата е жестоко изпитание на нервната система за човек който не е свикнал на тези задръствания.(като чета тва за светофара преди амбасадор се сетих - преди време една приятелка ми обясняваше как да стигна до определено място в софия, и ми казва така: "ще гледаш от автобуса за една зелена сграда, като я видиш, значи на предната спирка е трябвало да слезеш..." )
Коментар
-
колеги според мен вече в софия не съществува такова понятие като "пиков час" всяка сутрин (без блаженните събота и неделя) пътувам перник-софия и работя цял ден в софия по какво ли време на денонощието не съм пътувал просто няма спасение освен в дните когато има някакви невероятни изключения че да успея да мина на втория светофар прибирането ми към перник е по следният маршрут:на ляво по околовръсното симеоново,драгалевци,бояна,панорамен път и по този начин успявам да се прибера за вече нормалното времо от около час и полвина (при повече касмет и настъпване на колата)Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар