От край време ме дразни тази отвратителна лепенка, но така и не събрах смелост да я разлепя - страх ме е първо да не се разкъса и второ отдолу да не остане "по-свежа" боя и да си личи, че е имало нещо... някой от вас махал ли е такива и остават ли следи след това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой махал ли е такива лепенки?
Collapse
X
-
Колата я купих с нея и в началото го приемах като готина закачка и отличителен белег, но сега вече ми се набива на око и ме дразни, следващия път когато я измия ще я отлепя, понеже е на такова централно място много се надявам да не прикрива нищо, а да е залепена за "украса"for every action, there is a reaction
for every cause, there is an effect
for every beginning, there is an end
because once fate is set in motion
it cannot be stopped... or can it?
Коментар
-
cobE написа:Колата я купих с нея и в началото го приемах като готина закачка и отличителен белег, но сега вече ми се набива на око и ме дразни, следващия път когато я измия ще я отлепя, понеже е на такова централно място много се надявам да не прикрива нищо, а да е залепена за "украса"A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Мисля, че разлика в боята няма да има. Лепенката е свежа и едва ли стои от много години така. На моята колица имаше една с подобна форма с едно I на нея , разкарах я веднага след като я купих, боята си беше супер отдолу...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Там пада здраво търкане... понеже имам подобен опит, когато махах фолио... има едни ножчета за почистване на котлони /ей как се наричаха бе, тия "новите", стъклени дето са и загряват за секунди, панели някакви бяха май, изхвръкна ми думичката от устата/ - та с тях се премахва, малко е играчка, защото прозореца е извит, но поне крайният резултат е 100% задоволителен а вече по-дребните остатъци - медикс + парцал и яко търкане Днес отивам да си измия колата и ще си махам моята лепенкаfor every action, there is a reaction
for every cause, there is an effect
for every beginning, there is an end
because once fate is set in motion
it cannot be stopped... or can it?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар