Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой махал ли е такива лепенки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой махал ли е такива лепенки?

От край време ме дразни тази отвратителна лепенка, но така и не събрах смелост да я разлепя - страх ме е първо да не се разкъса и второ отдолу да не остане "по-свежа" боя и да си личи, че е имало нещо... някой от вас махал ли е такива и остават ли следи след това?
    for every action, there is a reaction
    for every cause, there is an effect
    for every beginning, there is an end
    because once fate is set in motion
    it cannot be stopped... or can it?

Махай спокойно и да остане от лепилото ще падне с някакъв по слаб разтворител.Протеста на фермерите бе скоро ,а и тече в момента да не ти я е лепнал някой от тях?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Братле, голям е шанса тази лепенка да крие недъг на колата, на старата си бях така и виж пп иначе, за лепилото изобщо не се притеснявай, няма да остане
      Прикачени файлове
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Колата я купих с нея и в началото го приемах като готина закачка и отличителен белег, но сега вече ми се набива на око и ме дразни, следващия път когато я измия ще я отлепя, понеже е на такова централно място много се надявам да не прикрива нищо, а да е залепена за "украса"

Коментар

cobE написа:
          Колата я купих с нея и в началото го приемах като готина закачка и отличителен белег, но сега вече ми се набива на око и ме дразни, следващия път когато я измия ще я отлепя, понеже е на такова централно място много се надявам да не прикрива нищо, а да е залепена за "украса"
          и аз така мисля! просто показах при мен каква беше неприятната изненада пп БТВ, мисля си какво бих направил ако имах бяло браво много бих искал да му направя графиките като на новия абарт, всички са бели и изглеждат супер, та ето ти нещо, за което да си помислиш, ако те влече
          Прикачени файлове
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Мисля, че разлика в боята няма да има. Лепенката е свежа и едва ли стои от много години така. На моята колица имаше една с подобна форма с едно I на нея , разкарах я веднага след като я купих, боята си беше супер отдолу...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Понякога от лепилото остава жълта следа.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Абе то зависи каква е лепенката-с какво лепило имам предвид.Ама и аз на мойта махах лепенка и после със чист спирт го зачистих и няма никаква следа от нея.Така че като те дразни-махай.
                Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Абе като стана въпрос,аз на Мареата която ще взимам тези дни(ако още някоя простотия не стане)имам лепенка на задното стъкло "бебе в колата" ако се помъча да я махна дали само ще я доразваля,мн е грозна и половината я няма

Коментар

Там пада здраво търкане... понеже имам подобен опит, когато махах фолио... има едни ножчета за почистване на котлони /ей как се наричаха бе, тия "новите", стъклени дето са и загряват за секунди, панели някакви бяха май, изхвръкна ми думичката от устата/ - та с тях се премахва, малко е играчка, защото прозореца е извит, но поне крайният резултат е 100% задоволителен а вече по-дребните остатъци - медикс + парцал и яко търкане Днес отивам да си измия колата и ще си махам моята лепенка

Коментар

После покажи снимки. Да видим успял ли си?
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Един съвет от мен нагрей лепенката с пистолет за топъл въздух или със сушоар и тогава започни свалянето и като нагряваш и дърпаш. После с амб и кърпичка ще махнеш лепилото ако изобщо остане.
                        Обичам си работата.

Коментар

Working...
                        X