Колеги... преди около два месеца ми се случи следната случка. Към 22.45 завивах от бул. Мадрид наляво по ул Черковна. Изчаках да ми светне зелено и потеглих, с периферното си зрение забелязах някакво бързо движещо се петно, което след като си завъртях главата видях, че е фучаща от дясната ми страна Брава преминала на чисто червено! Честно казано имах късмет, защото тъкмо потеглях с колата. Единствено фактът, че тоз малоумник караше, като моята кола ме спря да не го засека и саморазправям! Малко по-късно на широкото карах до него и му подсвирнах, той само махна с ръка... Евентуално можех да го извиня, ако се бе засилил и минал просто на жълто преминаващо към червено, но този светофар свети червено от към неговата посока поне двайсет секунди преди на мен да ми светне зелено, светофарът е по-особен, има секции. Та... дето се вика всяко стадо си има и мърша - пореден пример! Оглеждайте се на светофарите, нищо че ви свети зелено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава с регистрация започваща с М от 'Хаджи Димитър'
Collapse
X
-
Аз пък вчера се разминах с един пич със сива Брава дето и светеха ляв халоген и десен фар. Е мама му стара, как може да е толкова мърляв човек към колата си??? Да не беше измита - разбирам, а тя - без осветление... Пфу, теглих му една майна от сорта "Да тъ в тъпака излагащ Фиат форума" и... отминах...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз пък вчера се разминах с един пич със сива Брава дето и светеха ляв халоген и десен фар. Е мама му стара, как може да е толкова мърляв човек към колата си??? Да не беше измита - разбирам, а тя - без осветление... Пфу, теглих му една майна от сорта "Да тъ в тъпака излагащ Фиат форума" и... отминах...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Брава с регистрация започваща с М от ’Хаджи Димитър’
Vladim написа:Колеги... преди около два месеца ми се случи следната случка. Към 22.45 завивах от бул. Мадрид наляво по ул Черковна. Изчаках да ми светне зелено и потеглих, с периферното си зрение забелязах някакво бързо движещо се петно, което след като си завъртях главата видях, че е фучаща от дясната ми страна Брава преминала на чисто червено! Честно казано имах късмет, защото тъкмо потеглях с колата. Единствено фактът, че тоз малоумник караше, като моята кола ме спря да не го засека и саморазправям! Малко по-късно на широкото карах до него и му подсвирнах, той само махна с ръка... Евентуално можех да го извиня, ако се бе засилил и минал просто на жълто преминаващо към червено, но този светофар свети червено от към неговата посока поне двайсет секунди преди на мен да ми светне зелено, светофарът е по-особен, има секции. Та... дето се вика всяко стадо си има и мърша - пореден пример! Оглеждайте се на светофарите, нищо че ви свети зелено.
Коментар
-
msotiroff написа:Vladim написа:...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Идиотите зад волана не подбират марката и далече не са само водачи на гълфстрийм с регистрация РК :D . Последните ми 2 премеждия са точно с фиатки. Второто беше особено дразнещо и след него се зарекох повече да не се хващам на такива провокации. Засякоха ме по време на изпреварване, аз изпреварвам камион, а някакво психопатче с браво тръгна да изпреварва мен и като видя, че няма да стане, се опита да ме натика в камиона, който изпреварвах. След това 15 минути си играхме по нервите - изпреварване, спирачки, средни пръсти ..., абе не мога да повярвам, че ми се случи. Яд ме е най-вече на себе си.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Vladim написа:msotiroff написа:Vladim написа:...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:Vladim написа:msotiroff написа:Vladim написа:...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Toчно там издивявам понякога!Има хитреци, където тръгват направо от лявата лента - секция на светофара и те засичат......Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар