Решил съм да си купувам принтер-скенер за домашна употреба, бюджет до 250 лв. посъветвайте ме коя марка и модел е с прилично качество и сравнително евтини консумативи. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купувам принтер - съвети за марка, модел ?
Collapse
X
-
Re: Ще си купувам принтер - съвети за марка, модел ?
stenli написа:Решил съм да си купувам принтер-скенер за домашна употреба, бюджет до 250 лв. посъветвайте ме коя марка и модел е с прилично качество и сравнително евтини консумативи. Благодаря предварително.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
Immortal написа:Аз пък, НЯМА да ти препоръчам НР по ред причини.CANON е марката. Ползвам от много време и нямам проблеми.А от НР в офиса ми побеля косата (и то точно защото ползваме модели, предназначени за домашна употреба, ама върви му разправяй на шефа)Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Immortal написа:Аз пък, НЯМА да ти препоръчам НР по ред причини.CANON е марката. Ползвам от много време и нямам проблеми.А от НР в офиса ми побеля косата (и то точно защото ползваме модели, предназначени за домашна употреба, ама върви му разправяй на шефа)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Явор Митев
Lexmark...от години...и в офиса и в къщи. Купувам си от Технополис пълнителчета и си пълня главите сам. След 4-5 пълнения, главите заминават и им купувам нови. Имах Епсон за много кратко време и хич не бях доволен от него.Лично впечатление.....
Коментар
-
Колега, наистина не казваш за какво ти трябва. А и както си го написал, май не иде реч за принтер, а за комбинирано устройство (AIO).Иначе, като ще си говорим общи приказки, ето и моето мнение: за лазерен принтер - Hewlett-Packard, за мастилено-струен - Epson. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Баш такива са я, един 1020 ни изгоря, сега 1018 Но работата ни в офиса в никакъв случай не е много - един пакет (500) листа отиват за месец. Не, съображенията ми са други - НР имат прекалено тежки драйвери и на по слаби машини е мъка да се работи с тях. Особено за скенерите.Освен това мастилено-струйните им модели са прекалено шумни и тракащи...
Коментар
-
принтер
аз преди си взех на старо НР4 лазерен -черно/бяло слагах няколко пъти и тонер работи добре само да има някой да ти слага тонер сего имам и Лексмарк цветен 75 лв ама като не го ползвах доста време и засъхнаха главите иначе и той работи дори на него съм правил и фактури може да са отделно ксенера и принтера ако ти трябва скенер имам можеда ти го подара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар