Спирам. Ще продължим на по бира във Варна. Аз черпя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавата "Косово"
Collapse
X
-
Каде задълбахте колеги , айде да помислим дали признаването на Косово от България ще се отрази на нас обикновените хора с нещо негативно, мен това ме интерисува повече а историята си е история.Със сигурност сърбите ще направят за нас транзитните такси толкова големи че щеш нещеш ще заобикаляме през Румъния по тяхните разбити пътища за западна Европа , а най-прекия път е през Сърбия.Ето едно от многото неща които ще се случат при един такъв необмислен акт.Дане би шепата косовари дами плащат компенсация за това оскъпяване на пътуването ми.Какво печели България от това е другия ми въпрос към колегите прелистващи така добре историята.Отмъщаваме ли си с това без значение че узаконяваме една терористична държава.Или го правим това по познатата поговорка преработена от мен "неискам аз да съм добре , искам кумшията да е зле"Трябва ли да се скараме примерно с 10-на приятели зада спечелим 2-ма приятели като незнаем утре същите тези 2-ма дали няма дани станат врагове Ето за тези неща разсъждавайте не кой колко разбира от история и как я тълкуваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Явор Митев
Насе, умна приказка каза приятелю, ама ако я беше изложил с по-малко правописни грешки, супер щеше да е.
Коментар
-
Immortal написа:На мен през Румъния ми е по-близо Пък и за Сърбия трябва паспорт, а през Дунав мост - само лична карта А иначе пътищата в Румъния не са по-зле от нашите. Поне по информация от брат ми. Имало и по-лоши, но в момента яко ги ремонтирали. Пък и нямат такси.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:На мен през Румъния ми е по-близо Пък и за Сърбия трябва паспорт, а през Дунав мост - само лична карта А иначе пътищата в Румъния не са по-зле от нашите. Поне по информация от брат ми. Имало и по-лоши, но в момента яко ги ремонтирали. Пък и нямат такси.
Коментар
-
Авео написа:Immortal написа:На мен през Румъния ми е по-близо Пък и за Сърбия трябва паспорт, а през Дунав мост - само лична карта А иначе пътищата в Румъния не са по-зле от нашите. Поне по информация от брат ми. Имало и по-лоши, но в момента яко ги ремонтирали. Пък и нямат такси.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Sev написа:никакви такси няма да вдигнатда не са лудии без това магистралите им са скъпи за качеството което предлагатФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Явор Митев
Atanas71 написа:Sev написа:никакви такси няма да вдигнатда не са лудии без това магистралите им са скъпи за качеството което предлагат
Коментар
-
Авео написа:Atanas71 написа:Sev написа:никакви такси няма да вдигнатда не са лудии без това магистралите им са скъпи за качеството което предлагатФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз се зарекох да не пиша повече в тази тема, но...Замислете се, при условие АКО по-голямата част от цивилизования свят признае Косово, ние кога ще имаме по-голяма полза - като не признаем Косово и останем "дружки" със Сърбия, или обратно? Сърбите ни мразят, и никога няма да ни заобичат. Сръбските полицаи и досега деряха кожи, само да те пипнат. Ако не го признаем Косово, мислите ли че отсега нататък като ви спрат ще викат "Ашколсун брате! Фала ви. Еве ти 20 динара, за то што не признавте Косова" Не! Пак ще си плащаме като попове...Карайте бавно, спазвайте правилника, не само в Сърбия, навсякъде, и проблемите ще ви са по-малко
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар