Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Държавата "Косово"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bahricin написа:
    българин от турски произход...или български тур4ин както иска6 така ре4и...който оби4а БЪЛГАРиЯ най малко колкото ти я оби4а6...и нека да оставим тези въпроси на страна да гледаме напред...децата ни да живеят в мир и спокойствие... хайде на здраве на вси4ки колеги ...
    Приветствам те колега за точните думи!Етнос и религия не ТРЯБВА и не ИСКАМЕ да застават помежду ни!Едно нещо е важно - ЧОВЕКА, а не неговата етническа или религиозна принадлежност!.
    Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Разбира се......моите уважения към колегата "bahricin". Живял съм с такива хора и се разбирахме страхотно, да не говорим, че преди години ходих в Кърджали, хората там са страхотни, искарахме си супер два дни - топли, чистосърдечни.....какви различия, какви конфликти. Насаждани простотии....и въпреки настроенията срещу Доган, искам да ви кажа, че аз лично уважавам този политик и не само, но го имам дори за филосов, най-малкото защото това е човека, който води мюсюлманското население в България.....и ако в нашата страна няма противопоставяне на етноси, граждански сблъсъци и прочее, смятам че го дължим на него. Е, има разбира се и негативи - обръчи фирми, пари и прочее, ама нареден сред наще "убавци", Доган да не би да бледнее, охооооо.......Доган или Костов......ако трябва да избирате за премиер един от двамата, кой ще предпочетете...а стига ве, е гати дилемата.....чак се чудя дали да не пусна една анкета, ама айде да не политизираме чак толкова форума.

Коментар

искам за последен път да пи6а извън темата...добро утро на вси4ки първо нямам никакви връзки с която и да е полити4еска партия организация и подобни ...(само съм върл фиатджия...)...относно материалите на колегата TRACE ...В къ6ти си имам сателит и по4ти всеки ден гледам българските телевизии вклйу4ително и СКАТ...от години насам...този ненормалник адем кенан доколкото си спомням бе6е и тежкопсихи4ески болен...или е ма6а на един друг болен* ...а ако е имало такъв атентат...то ми прили4а много на 11 септември кулите...направи си сам от *4и4о сам* за да има откъде да се хване работата...а тези заваллии селяци както се вижда хал хабер си нямат от света изоб6то...тях ли ги 6те подбуди6...сме6но...а кой 6теги подбуди изрода адем кенан о6те по сме6но...а доган4о е умна и хитра лисица контролът е в негови ръце и никога неби позволил безумни приклйу4ения...всъ6тност това население е дале4 по интелигентно отколкото си представят някои...в един от преди6ните постове по4етох паметта на Васил Левски не напразно...за6тото идеите му наистина са много модерни за времето си...демократи4ни...4исто 4ове6ки...хайде вси4ко хубаво...
        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Авео написа:
          Разбира се......моите уважения към колегата "bahricin". Живял съм с такива хора и се разбирахме страхотно, да не говорим, че преди години ходих в Кърджали, хората там са страхотни, искарахме си супер два дни - топли, чистосърдечни.....какви различия, какви конфликти. Насаждани простотии....и въпреки настроенията срещу Доган, искам да ви кажа, че аз лично уважавам този политик и не само, но го имам дори за филосов, най-малкото защото това е човека, който води мюсюлманското население в България.....и ако в нашата страна няма противопоставяне на етноси, граждански сблъсъци и прочее, смятам че го дължим на него. Е, има разбира се и негативи - обръчи фирми, пари и прочее, ама нареден сред наще "убавци", Доган да не би да бледнее, охооооо.......Доган или Костов......ако трябва да избирате за премиер един от двамата, кой ще предпочетете...а стига ве, е гати дилемата.....чак се чудя дали да не пусна една анкета, ама айде да не политизираме чак толкова форума.
          Костов разбира се със всичките му кусури.Доган е напаст за България.По времето на Костов нямяше обръчи от фирми и Доган беше извън играта.Я вижте сега какво става...............

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            По времето на Костов нямяше обръчи от фирми и Доган беше извън играта.Я вижте сега какво става...............
            дали нямашеимаше и все още ги има
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако трябва да избирам между тях двамата, категорично Доган.....корупцията, процентите и обръчите по времето на Костов бяха с такъв интензитет, че и на Доган му капят лигите като се сети за "ония времена"...С две думи - по-малкото зло......За мен лично, Доган е мръсна, ама хитра и умна лисица, а Костов е......всъщност няма синоним.....

Коментар

Авео написа:
                Ако трябва да избирам между тях двамата, категорично Доган.....корупцията, процентите и обръчите по времето на Костов бяха с такъв интензитет, че и на Доган му капят лигите като се сети за "ония времена"...С две думи - по-малкото зло......За мен лично, Доган е мръсна, ама хитра и умна лисица, а Костов е......всъщност няма синоним.....
                Явка в огромна заблуда си приятелю...Ако по времето на Костов се говореше за 10% - сега има тройна коалиция - не забравяй... Само, че няма проста математика и вместо за 30% сега се говори за 50% ! Инфлация братко! Така както сега се краде и се влачи от държавата - НИКОГА НЕ СЕ Е КРАЛО, ама никога! И по Живково дори целокупния български народ не е съумявал да открадне толкова за 1 година колкото тия присвояват, усвояват и т.н. Ама се отплеснахме - темата беше друга май...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вече съм набелязал НОМЕР 1 в списъка ми от жертви и тва е Адем Кенан , да се моли да не се засичаме , че................................................ защото както споменах съм с малко крайни разбирания и моята пушка въобще не се застоява на стената!
                  .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Истинатае че в югоизточна Европа има милиони мюсюлмани- горе- долу са към 20 милиона общо в Босна, Албания, Косово, Хърватия, Македония и България.При сегашния бум на екстремния ислямизъм, подстрекаван най- вече като отпор на империалистичната безцеремонност на САЩ води до разпалването на огнища, където естествено няма искри на неприязън, но американците са пасмина на омразата и основна причина за войните по света. В Европа ще има мир, само, ако ЕС скъса всякакви дипломатически връзки със САЩ- тази милитаристична и ненормална държава на негри, китайци, мексиканци и всякаква пасмина, събрала престъпниците и наркоманите и педерасите и ненормалниците- там са 50% от световния човешки боклук.
                    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Авео написа:
                      ...Доган или Костов......ако трябва да избирате за премиер един от двамата, кой ще предпочетете...
                      Предпочитам да се лее кръв. Дилемата ти е нелепа..., и ако (не дай боже) бъда поставен пред такъв избор - ще хвана гората! Това ще означава , че България и родолюбците са изчезнали почти изцяло...Бахричин , много е лаконично изказването ти колега... хем си българин...хем си турчин...нещо не разбирам...Ти Българин изповядващ ислям ли си... или нещо друго (примерно Турчин обичащ България)? Такива двоумици съществуват само тук... само тук никой не казва каквото мисли. В една Америка (примерно) всички наричат себе си Американци , а тук всеки с някакви задни мисли подхожда и почва да си мисли "ами ако кажа това...дали пък няма да обидя еди си кой...?"Аз съм Българин. Не ми пречи никой, който не ми бърка в паницата. Толерантен съм (даже повече от колкото трябва) към всякакви кретени, но трябва да се знае , че всяко нещо си има граници.
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Авео написа:
                        Явка в огромна заблуда си приятелю...Ако по времето на Костов се говореше за 10% - сега има тройна коалиция - не забравяй... Само, че няма проста математика и вместо за 30% сега се говори за 50% ! Инфлация братко! Така както сега се краде и се влачи от държавата - НИКОГА НЕ СЕ Е КРАЛО, ама никога! И по Живково дори целокупния български народ не е съумявал да открадне толкова за 1 година колкото тия присвояват, усвояват и т.н. Ама се отплеснахме - темата беше друга май...
                        Ако за последните 18 години нещо хубаво се е случило на България, това е било или по времето на Костов, или е било започнато от него.Сегашните не са спряли да крадат от 1944 година насам, и продължават с пълна пара.Незнам Иван Костов да има хотели на морето, но за сметка на това такива замъци си е спретнал Миленчо Велчев (пардон, брат му), че ум да ти зайде...Пък за сараите на Сокола може да се изпишат приказки не от 1001, ми от 100001 нощи...Единствения честен политик в България беше ... познайте кой? БАт ви Жан Виденов. Той, горкия, беден си беше и беден си остана. Ма то неговото от простотия, не от друго

Коментар

nikki_sixx написа:
                          Авео написа:
                          ...Доган или Костов......ако трябва да избирате за премиер един от двамата, кой ще предпочетете...
                          Предпочитам да се лее кръв. Дилемата ти е нелепа..., и ако (не дай боже) бъда поставен пред такъв избор - ще хвана гората! Това ще означава , че България и родолюбците са изчезнали почти изцяло...Бахричин , много е лаконично изказването ти колега... хем си българин...хем си турчин...нещо не разбирам...Ти Българин изповядващ ислям ли си... или нещо друго (примерно Турчин обичащ България)? Такива двоумици съществуват само тук... само тук никой не казва каквото мисли. В една Америка (примерно) всички наричат себе си Американци , а тук всеки с някакви задни мисли подхожда и почва да си мисли "ами ако кажа това...дали пък няма да обидя еди си кой...?"Аз съм Българин. Не ми пречи никой, който не ми бърка в паницата. Толерантен съм (даже повече от колкото трябва) към всякакви кретени, но трябва да се знае , че всяко нещо си има граници.
                          Ники, Ники...Покрай твоя град има толкоз села с казаци, гагаузи, татари и какви ли не още... Ти от кои си? А си мнОООГо далеч от истината, че всички в Америка се пишат американци. Ама много далеч.Иди питай в някой китайски квартал дали са американци или китайци?Ай, като разсъждаваш така, кажи аджеба, Джон Винсънт Атанасов, американец ли е, или Българин?Или ти си за чисти раси? Само че ако е така, си сбъркал и времето, и райха

Коментар

Immortal написа:
                            ...Единствения честен политик в България беше ... познайте кой? БАт ви Жан Виденов. Той, горкия, беден си беше и беден си остана. Ма то неговото от простотия, не от друго
                            Защото не искаше да ближе империалистически задници- затова за 1 година му спретнаха най- големия фарс с инсценираната от Вашингтон и еврейските им фондаций инфлация. К.Р за американците- дано им се забрани завинаги да идват в Европа и да си живеят в гнусното блато с негрите, китайците и мексиканците.
                            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

nikki_sixx написа:
                              Бахричин , много е лаконично изказването ти колега... хем си българин...хем си турчин...нещо не разбирам...Ти Българин изповядващ ислям ли си... или нещо друго (примерно Турчин обичащ България)? Такива двоумици съществуват само тук... само тук никой не казва каквото мисли. В една Америка (примерно) всички наричат себе си Американци , а тук всеки с някакви задни мисли подхожда и почва да си мисли "ами ако кажа това...дали пък няма да обидя еди си кой...?"Аз съм Българин. Не ми пречи никой, който не ми бърка в паницата. Толерантен съм (даже повече от колкото трябва) към всякакви кретени, но трябва да се знае , че всяко нещо си има граници.
                              Мдаа, и аз мисля, че нема такова нещо като български турчин или па турски българин!
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

Immortal написа:
                                ...
                                Не разбирам що ме вкарваш в некви филми? Ако беше толкова добре осведомен...а и ако четеше по-внимателно какво пиша - нямаше да ме питаш от кои съм! На преселниците от Тракия им викат гагаузи... Да сперем до тук ти предлагам , че разговора не върви на добре. Не , че нещо...ама не ме кефи да ме окачествяват с фашисти и всякаква друга измет...по простата причина , че съм получил добро възпитание и това да ме окачествяват с извратеняци ме обижда...а освен мен обижда и родителите ми.Бъди си какъвто си искаш...прави си и това което си искаш - изобщо не ме пука..., но не ми казвай как да усещам родината си, как да се отнасям с хората които се месят в делата на държавата ми , и с тези които пречат на просперитета й!Този път надявам се съм достатъчно ясен!
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X