Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавата "Косово"
Collapse
X
-
Кое не ми разбра на умозаключението?Че исторически погледнато Косово има толкова право на независимост, колкото и Македония ли?Че ние сме изживяли всичко това преди стотина години ли?Че всеки народ има право на свобода ли?Карбовки добре го е написал (в линка даден от г-н Коцев), това му е работата, на него му плащат за да пише статии.Я си представете обаче, че Руско-Турската война не се беше състояла, или пък бе завършила по друг начин.И че Пловдив все още се казва Филибе, пък София е един град не по-голям от Ямбол?И тогава ли щяхте да говорите същото? Дали Карбовски тогава щеше да пише, че трябва да се сложи край на самоопределенията на народите?Днес е денят на Левски! Той чия ли позиция би защитил?
Коментар
-
Предлагам да не се палим повече, щото няма нищо да променим.Чака ме тука едно коняче, 10-тина годишно от резервата на Поморийския винпром.Наздраве на всички, които имат някаква позиция по темата - без значение каква! Важното е човек да има собсвена позиция.Пък обърнете внимание и на темата за пролетната сбирка, че тук ме заболяха пръстите да споря Там на маса е много по-лесно!
Коментар
-
Immortal написа:Днес е денят на Левски! Той чия ли позиция би защитил?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Immortal написа:ivan_enchev написа:Братле какви политици , тука става въпрос за узаконяване и суверинитет на престъпност и терроризъм!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Immortal написа:ivan_enchev написа:Братле какви политици , тука става въпрос за узаконяване и суверинитет на престъпност и терроризъм!
Коментар
-
nikki_sixx написа:bahricin написа:...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Явор Митев
Проблема на вас двамата не е в коняка и неразбирането, а в различаването на тезите ви.... ...нищо лошо единият да е коректив на другият, важното е диалога да върви....Ха наздраве ве.... Деяне, маймуно такава, остави коняк и за Копривщица веееееее.....
Коментар
-
bahricin написа:подписвам се под мнението на иммортал...4естно казано като кърджалиец не познавам нито един тур4ин било български било анадолски да претендира за отделна *държава* ,изцепване и т.н. откъде си ги измисляте само един дявол знае.Yavor написа:Посдкрепям bahricin - според мен няма никакви настроения за отделяне на области с преобладаващо турско население в България поради 2 основни причини:2. Кой е луд да бяга от държава членка на ЕС и такава, за която скоро почти за никъде няма да има визи, за да отиде в държава която скоро това няма да я огрее... или да създаде нязависима такава която ще бъде призната след 20-30 години за съществуваща. Освен това "великите сили" нямат кой знае какъв интерес към района - няма какво да искат от него просто...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар