Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Държавата "Косово"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като гледам гнусното и лигаво сервилнечене на външния министър по темата, направо ме е срам че съм българин особено в ден като днешния!Шикалкавят и се ослушват откъде вятъра ще е по-силен, за да се надупят на другата страна...Абе аланкоулууу... Кажи си МНЕНИЕТО бре - ТВОЕТО МНЕНИЕ, СОБСТВЕНОТО МНЕНИЕ! Каквото ще да е то.Това е достойната позиция! Независимо дали ще кажат ЗА или ПРОТИВ Косово но да го кажат, а не да се ослушват...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lestat написа:
      Ами.. така е ...А относно военните действия през 86(някой попита и за това). Татко ми (от чието име пиша във форума по принцип) е участвал във потушаването на такова натдигане, а турците са желали собствена автономна държава...
      извинявай ама не е така...4ул недо4ул...тоя казал така оня казал така...истинска дезинформация прилагана от тогава6тните власти зада се намери удобният кълъф за издеваталствата им...а питай го какво по то4но са поту6авали тези *герои* ...хора с 4исто голи напукани от ба4кане ръце...по нивите по строителните обекти каскадите жп линиите мините заводите и т.н....само и само дето не изкат да си дават последното което им бе6е останало ...имената...ни6то друго...никакви 4ужди флагове...никакви вандал6тини против което и каквото било българско или държавно...съвсем мирни протести...ето поту6ената на времето *надиганица* бе6е такава драги ми колега...и не забравяй за *народните врагове* 4исти българи избити в *туристи4еските* обекти като БЕЛЕНЕ...и ако Васил Левски бе6е жив така ли 6те6е да бъде вси4ко това което се слу4и през 20 век в родината ни ...По4ит пред паметта му...истински револйуционер...истински демократ...истински 4ОВЕК...БЪЛГАРиН...а темата е друга разбирасе КОСОВО...според мен по добре така да се отделят отколкото да стане като БОСНА...да не загиват пак хиляди невинни хора...пази боже...
      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
        Lestat написа:
        Ами.. така е ...А относно военните действия през 86(някой попита и за това). Татко ми (от чието име пиша във форума по принцип) е участвал във потушаването на такова натдигане, а турците са желали собствена автономна държава...
        извинявай ама не е така...4ул недо4ул...тоя казал така оня казал така...истинска дезинформация прилагана от тогава6тните власти зада се намери удобният кълъф за издеваталствата им...а питай го какво по то4но са поту6авали тези *герои* ...хора с 4исто голи напукани от ба4кане ръце...по нивите по строителните обекти каскадите жп линиите мините заводите и т.н....само и само дето не изкат да си дават последното което им бе6е останало ...имената...ни6то друго...никакви 4ужди флагове...никакви вандал6тини против което и каквото било българско или държавно...съвсем мирни протести...ето поту6ената на времето *надиганица* бе6е такава драги ми колега...и не забравяй за *народните врагове* 4исти българи избити в *туристи4еските* обекти като БЕЛЕНЕ...и ако Васил Левски бе6е жив така ли 6те6е да бъде вси4ко това което се слу4и през 20 век в родината ни ...По4ит пред паметта му...истински револйуционер...истински демократ...истински 4ОВЕК...БЪЛГАРиН...а темата е друга разбирасе КОСОВО...според мен по добре така да се отделят отколкото да стане като БОСНА...да не загиват пак хиляди невинни хора...пази боже...
        Не знам за това си прав но за косово не съм съгласен а ти би ли се съгласил кюрдите да се отделят от Турция и сега доколкото знам там сепаратистките настроения са много силни.Просто знаеш на Балканите как е всеки си е нарочил някой за враг и гледа повече в миналото отколкото в бъдещето.

Коментар

ае момчета, факт е едно.. че трябва днес правителството да вземе решение и то да е категорично признаване на Косово. защото това ще стане, и няма смисъл да го отлагаме.иначе ще останем с Русия и Китай А сърбите да не се правят на ощипани девойки защото това събитие го очакваха вече 2 години

Коментар

Че откъде-накъде? И какво лошо има, ако останем с Русия и Китай?!
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

еми от близо 15 години имаме ясна евро атлантическа политика не само това, а имаме ясни ангажименти по отношение на нашата ориентация имай предвид че сме най-близката натовска и ЕС държава до Белград и Прищина... нямаме друг избор

Коментар

[quote="Iwan"][quote="bahricin"]
                Lestat написа:
                Не знам за това си прав но за косово не съм съгласен а ти би ли се съгласил кюрдите да се отделят от Турция и сега доколкото знам там сепаратистките настроения са много силни.Просто знаеш на Балканите как е всеки си е нарочил някой за враг и гледа повече в миналото отколкото в бъдещето.
                да добър въпрос...и това иска много време и място за да ти обясня и да те убедя 4е това са много разли4ни проблеми...само мъни4ко ...да си 4увал до сега кüрдите да са имали имали някаква през цялата история на 4ове4еството държава...огромната 4аст от кüрдите живее6ти в тр нямат никакви сепаратистки намерения...един кüрдин има вси4ките права като един тур4ин може и стават дори президент на републиката,генерали,министри и т.н. Този проблем се манипулира от така наре4ените *велики сили* за да се изто6ти турция като държава...и играят много нагло...двулико...първо уж подкрепят сепаратистите(терористи убива6ти вклü4ително хора и от своя род) после продават най скъпат и модерна военна техника на тр...и така се преплитат интересите и политиките на много държави в този регион вклйу4ително и на бив6ето НРБ по онова време...моето мнение е 4е такова отделяне е невъзможно поради това 4е не се подкрепя масово дори и от самите кüрди...а и тр е достатъ4но демократи4на страна стремя6та се да влезе в ЕС...рано или късно...вси4ко на страни армията никога неби допускала на каквато и да е цена подобно не6то...
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin , колега не знам дали си служил в казармата , а още повече в десантните части , ама ще си позволя да ти кажа едно . В десантните части (не всички войници , които служат там разбира се ) два дни работят за РБ , и пет за съвсем трети интереси , ама айде да не се отплесвам . Мисълта ми беше за това , че ако не знаеш потошаването на мирния протест не е бил дело на Татю , а на Ахмед Доган . Целта му е била да засили още повече съпротивата с/у възродителния процес , в резултат пък на което се налага струпването на военни части в Кърджалийско , което пък от своя страна доведе до огъзване на нашите политици за пореден път и даване на власт на въпросния терорист , сега разбираш ли защо е терорист. И несмятай че сме ничули ни видели , мога да се обоснова с още мно го факти , ама не намирам смисъл , темата е съвсем друга. Относно темата Косово е и ще си остане точка на раздора , а от сега нататък вече е и терористична държавица ,но вече е на Балканите , ане м/у Афганистан и Ирак! Относно преминаването през Сърбия мен лично много ме бърка тъй като често пътувам оттам , но не е това причината да не признавам Косово. На мен лично не ми се нрави да има Албания две , то и без това първата Албания достатъчно много допринася за нивото на престъпноста в Цял свят , онея просто са напаст ! В Италия "Албанец" е вече нарицателно , използвано за обидна дума! Нямаш си и напредстава какви поразии правят онея чешити в Италия! И един последен въпрос , знаеш ли кой всъщност е Хашим Тачи?......
                  .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

sugarboy написа:
                    На руския външен министър може и да му е бил такъв прякорът, ама и досега Русия като каже "нет", на западния чичко бюргер му се разтреперват гащите, щото кранът на дебелата тръба е в Русия, а нашите гащи перманентно треперят от чудене на кого да се одупим. Така че велика сила като Русия винаги ще има решаващата дума в световните дела, колкото и на някои дребни душици това да не се харесва.
                    Абе приятел,ти живееш в миналия век.И сега външния министър на Русия каза "НЕТ",но Бушш си го премести от единия крачул в другия.Русия каза "нет" и на базите у нас и Първанов направи същото.Да не говориме за ракетите в Полша и Чехия..Голямата тръба никога не може да спре,защото Русия няма от какво друго да живее освен от подземните си ресурси.Като виждаш огромната технологична и индустриална изостаналост на Русия от западния свят,трябва да можеш да си отговориш кой има по-голяма полза от голямата тръба.Айде па чети повече.В краен случай и вестници.

Коментар

Той Буш като си го е преместил от единия крачол в другия, не е признак на някаква задълбочена мисловна дейност, защото както е начело на най-големия световен жандарм, така е и нарицателно за тъпота - няма нужда да се заглеждаш много, за да откриеш поразителната му прилика с искърското говедо. А много грешиш, като си мислиш, че едва ли не Русия зависи от потреблението на газ и петрол от западните държави, защото точно те, като се споменат тези тръби, почват веднага да подгъват кьошета на Русия, щото ако им спрат кранчето, са дотам. И не си ти човекът, който да ми казва какво и откъде да чета - точно пък вестниците са последното нещо, което може да ми представи меродавно световното положение.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Имах малко работа в града и докато се прибирах към офиса, слушах по З-рок за тежки размирици в Косово. Някакъв си Хаджи......от сръбското население в Косово се е провъзгласил за водач на нам ква си структура за освобождение на Косово....има взривени гранични пунктове, като до момента са потвърдени със сигурност два взривени пункта, както и запалени коли на косовската милиция.....е на им сега, Тачи правеше същото навремето, да видим сега как ще се разберат с "колегата".....И нещо като отговор и коментар на всичко, което сте написали до сега - ако си мислите че тук става дума за независимост на населението, т.е. нещо общо с идеологията на "свободният народ", жестоко се лъжете.....в основата на цялата тази работа стоят наркотици, власт, пари и още много други неща, крайно разграничаващи се от "исконното право на всеки човек да бъде свободен"....

Коментар

Ето ви още един отзвук по темата:Кметът на Белград отказа да почете Апостола19 февруари 2008 / News.dir.bgБелградският кмет Зоран Алимпич отказа да присъства на церемонията по отбелязването на 135-та годишнина от гибелта на апостола на свободата Васил Левски. Това съобщиха за БГНЕС от Белград.Полагането на венец пред барелефа на Васил Левски и Георги С. Раковски се състоя в 12.00 часа местно време. Сръбският градоначалник, който в момента изпълнява тази длъжност, Зоран Алимпич, обаче не се появи на събитието. От кметството на Белград съобщиха, че точният отговор на Алимпич е бил "отказвам да присъствам". Позицията на кмета вероятно е продиктувана от решението на България да признае Косово макар и при определени условия. (виж линка)Барелефът на Левски и Раковски бе открит в сръбската столица на 18 декември 2007 г. Според запознати не е изключено отказът на Алимпич да е свързан със ситуацията в Косово. Знаете ли какво ще ви кажа, извинявам се, че от позицията си на модератор ще използвам цинични думи, но обещавам след час да сложа точици...:ДА СИ ЕБ***АТ МАМАТА ВСИЧКИТЕ...

Коментар

Авео написа:
                            И нещо като отговор и коментар на всичко, което сте написали до сега - ако си мислите че тук става дума за независимост на населението, т.е. нещо общо с идеологията на "свободният народ", жестоко се лъжете.....в основата на цялата тази работа стоят наркотици, власт, пари и още много други неща, крайно разграничаващи се от "исконното право на всеки човек да бъде свободен"....
                            Е аз какво написах по-нагоре Яворе - мафията си направи още една държава!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Авео написа:
                              И нещо като отговор и коментар на всичко, което сте написали до сега - ако си мислите че тук става дума за независимост на населението, т.е. нещо общо с идеологията на "свободният народ", жестоко се лъжете.....в основата на цялата тази работа стоят наркотици, власт, пари и още много други неща, крайно разграничаващи се от "исконното право на всеки човек да бъде свободен"....
                              Е аз какво написах по-нагоре Яворе - мафията си направи още една държава!
                              ...т.е. "абцулютно тъ подкрепям"....

Коментар

И най лошото е че след Косово иде ред на Македония ...

Коментар

Working...
                                X