Какво мислите вие. Трябва ли да бъде призната тази държава. Аз съм твърдо против. Ми те скоро от Кърджали примерно, ще се надигнат да си правят собствена държава. Не става така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавата "Косово"
Collapse
X
-
А как става?Не стана ли така през 1878?С или без международно признание, Косово определено вече не е част от Сърбия. Дори не ползват сръбската валута и номерата на колите им не са сръбски.Давам ви още няколко примера:Северен Кипър - официалните Кипърски власти нямат суверенитет над турската част на острова - не е признат от нито една държава (с изкл.на Турция) - и какво от това?Тайван - също. Нима правителството на КНР има някаква реална власт или дори минимално влияние над острова?Аналогично е положението в Косово. Такова е било положението и на България в периода 1878 - 1908 година, през който период де юре България не е била самостоятелна държава, а автономно княжество в рамките на Османската империя. Рано или късно, неизбежното ще се случи...Кърджали е друга работа - на първо място България е в ЕС и отделяне е немислимо. А ако решат да поискат автономия в Кърджали, какво ще стане според вас?
-
Re: Държавата "Косово"
////Punto//// написа:Какво мислите вие. Трябва ли да бъде призната тази държава. Аз съм твърдо против. Ми те скоро от Кърджали примерно, ще се надигнат да си правят собствена държава. Не става така.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Stefan Hadjov написа:...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Коментар
-
Immortal написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Коментар
-
" После да обсъдим кой , кога и как се е заселил там...т.е. на кого принадлежи тази земя. "Е то по твоята логика нашата земя е гръцка или тракийска, така ли? Цяла България е завзета от Византия (или подарена, като нашия край). Земята принадлежи на този, който в момента живее на нея.Да вземат славяните да си ходят в Полша?Пък за разкъсването на региона - ми той си беше обединен едно време в една държава. Казваше се Османска Империя. Ама на, разделиха го, и продължават да го разделят... ко да прайм сега?
Коментар
-
Immortal написа:Не може да се каже, и че народът който живее в тези български държави е един и същ. Но за това може да се пише с часове...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Immortal написа:Земята принадлежи на този, който в момента живее на нея.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Това беше твоята логика, не моята.В случая мериш с два аршина. Значи за нас може независимост от насилствено създадената Османска империя, за албанците в Косово от насилствено създадената Югославия - не може...Остави славяните и прабългарите да живеят в мир. И без това и двете племена са пришълци на таз тракийска земя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар