Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Държавата "Косово"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблемите в Източна Европа са в наличието на граници- това поражда корупция и междуетническа вражда. Трябва едно премахване на границите и общи избори за ЕС, както и да се спазват правилата за икономическо единство и еднакви права и свободи.Елементарно.
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

ами ако помислят малко по напред във времето ще видят че пак ще са в една държава ,ама след 20-40-60години-ЕС
      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
      хюндай акцент 1.5 CNG
      киа каренс +метан

Коментар

Голям спор ,голяма олелия бре момчета .Аз си имам мнение по въпроса и си го запазвам за мен . Но че нашите управници са дрислювци е видно отвсякъде . Гръцкото правителство заяви в прав текс че няма да признае Косово. Румънците също казаха на Европа че не признават Косово. Къде е България в момента да заяви намерението си ? Значи гърци и румънци не искат да си имат лошо отношение със Сърбия и си застават зад нея. А ние давай еруш ще ги признаем ето пише че и ток ще им дадем и брашно че ние сме цъфнали и завързали. Когато Америка удари Югославия ,Гърция нищо че беше член на НАТО не даде въздушен коридор на американците ,но ние им се одупихме и после гълтахме радиацията от бомбите . Какво правят наши военни сега в Косово? Харчат наши пари и ние трябва да опъваме каиша като имаме такива управници. Аз съм си изживял кажи речи живота ами жалко за вас младите .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

В България етническия мир се запази благодарение на подлизурковците , които дадоха власт на терориста Ахмед Доган (това беше цената).Признаването на такава държава като Косово (ще цитирам Путин) "ще отвори кутията на Пандора" (надявам се знаете този древногръцки мит). Тукашните ни измекяри , които наричат себе си турци и не спазват законите на Републиката ни , съвсем скоро ще бъдат подкукуросани да се отделят и те , защото видиш ли , как така дедите им са населявали тези земи , а сега неквите му гяури ше се разпореждат... (дано съм лош пророк) , а с населяването на обезлюдените райони- решението е лесно...има автобуси!Кълна се в двете си деца , че в момента в който това започне да се случва ще сваля пушката от стената!Дори Румъния не признават тази полюция на САЩ... , а ние като типични лайнари ше им оберем акото, ’щото това го можем най-добре.
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ами.. така е ...А относно военните действия през 86(някой попита и за това). Татко ми (от чието име пиша във форума по принцип) е участвал във потушаването на такова натдигане, а турците са желали собствена автономна държава...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
            ex:Opel Kadett 1.3
            ex:Fiat 125p
            ex:Москвич 412

Коментар

А сме признали Косово, а сме си затворили пътя през Сърбия. Тежко му и горко на който се наеме да мине през Сърбия за някъде си .Най добре да заобиколи от друго място.

Коментар

коцев написа:
                А сме признали Косово, а сме си затворили пътя през Сърбия. Тежко му и горко на който се наеме да мине през Сърбия за някъде си .Най добре да заобиколи от друго място.
                Дам именно ние сме една от страните които губи няй много от доло горе приятелските отношения със Сърбия..

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                ex:Opel Kadett 1.3
                ex:Fiat 125p
                ex:Москвич 412

Коментар

Малко акъл ако имат нашите управници трябва да се съобразяват с комшиите. Значи гърците твърдо отказват ,румънците също а ние както гледам май още утре ще наизпреварим цяла Европа и веднага ще пратим и посланник там .Нали се знае ,че каквото каже Доган това става тук в България.

Коментар

коцев написа:
                    Малко акъл ако имат нашите управници трябва да се съобразяват с комшиите. Значи гърците твърдо отказват ,румънците също а ние както гледам май още утре ще наизпреварим цяла Европа и веднага ще пратим и посланник там .Нали се знае ,че каквото каже Доган това става тук в България.
                    Винаги съм ти свалял шапка, даже имаме съвместна снимка с този който е най-компетентен в тази (и не само тази) тема - Immortal.Моля те прочети темата от начало и по-специално линковете които е дал Деян. Този път не си прав.Твърдо заставам зад една мисъл спомената в тази тема "Турците за 500г.не са ни направили толкова злини, колкото сърбите за 80".Това разбира се е фигуративно и хиперболично казано, но е достатъчно като основание за размисъл. И Гърците, и румънците, и испанците имат много сериозни основания да сторят това, НО НЕ и НИЕ .Този акт на първоначален отказ е чисто вътрешно-политически, отколкото външно политически актив.Да видим докога няма да ги признават.За Русия, нещата са повече от ясни, стига човек да чете вестници и се интерсува от темата.Според мен просто нещата си дойдоха на мястото.
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

...САЩ признали новоредената... и Сърбите отзовават посланника си там... (току що по новините го казаха)Евала..., ще стана Сърбин!Какво ли се очаква от народ без вяра като този населяващ земите на България... как да му обясниш за братската кръв?
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        В България етническия мир се запази благодарение на подлизурковците , които дадоха власт на терориста Ахмед Доган (това беше цената).
                        Ето това е най-великата глупост която някой някога е успял да направи - най-ключовите министерства се дадоха в ръцете на турците! В Националната служба по зърното не можеше да се чуе дума на български език. Излизаха гъза на ахмет лайнян, само и само да вземат власт с неговите депутати, за да могат да крадат. появиха се новини на турски, министри на България са нихат кабил , емел етем , и всякакви нещастници, които наричат турския "майчин език" и са членове на противоконституционната партия дпс. чийто лидер е терористът ахмет лайнян. Колко още хиляди терористи ще идват да гласуват на изборите НИ? ДОКОГА? Заклевам се в най-свидните си неща - ФИАТ-ът ми, приятелката ми, семейството ми, герба, знамето, химна на България, ако щете, че поиска ли някой на юг от пловдив независими родопи или нещо подобно, ще стане страшно ...
                        в момента в който това започне да се случва ще сваля пушката от стената!
                        ... и ще стрелям за България! Това е моето крайно дясно мнение! Кръв и чест!Съдържа обидни думи и противоречи на правилата, за което съм готов да понеса съответните наказания от форума! Надявам се някой да го прочете преди евентуално да бъде изтрито.

Коментар

nikki_sixx написа:
                          ... как да му обясниш за братската кръв?
                          Би ли ми дал факти за "братската кръв" ? Кога, къде, как ? Кога в исторически и политически план са ни били братя.Освен "братската" ЧАЛГА, какво друго братско имаме със сърбите ? Това, че правим ракия и кюфтета по един и същи начин ли?
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ох Нино ,тя е много оплетена тая работа . След година две помни ми думата че Македония я чака същото разделяне.За мен си е виновна Америка .Дойде тука пусна си бомбите направи пожаря и си гледа сеира отстрани . Направи същото и с Ирак ама там кашата май стана много голяма и ще се измъкнат насрани както се измъкнаха от Виетнам .Това са изкуствено предизвикани конфликти за да има къде да си изразходват оръжието ,че ако няма къде то заводите им ще спрат и милиони американци ще останат без работа .Това си е истината .А нашите управници понеже са техни мекерета им слугуват .Когато им давахме коридор на американците не можеше ли Петър Стоянов като президент да се спазари да ще дадем коридор но ни съдействайте да си върнем дълга от Ирак .Тогава американците се разпореждаха както и сега с петрола на Ирак . Евала на Кадафи. Осем години ги държа нашите и си постигна неговото . 80милиона дълг му го простихме ще му върнат и атентатора от Локърби . Ама той вече 40 години държи власта и не можа да стане генерал а остана полковник пък тука Димо Гяуров за една нощ от старшина стана генерал и за това с неговото разузнаване осрахме работата със сестрите и хоп 80 милиона пак на наш гръб .Абе важното е че Пунтото върви като пушка и не го спирам пък останалото е афиф работа .Мижи да те лъжем както казват някой хора .

Коментар

nikki_sixx написа:
                              ...САЩ признали новоредената... и Сърбите отзовават посланника си там... (току що по новините го казаха)Евала..., ще стана Сърбин!Какво ли се очаква от народ без вяра като този населяващ земите на България... как да му обясниш за братската кръв?
                              От непризнаването на Косово от Сърбия,нямя да загуби Косово а Сърбия.Това ще го разберете след време.А колкото до Русия,тя винаги е против всичко.Даже до неотдавна на външния министър на СССР прякора му беше "мистър Нет".Русия не е признала и обединението на Княжество България с Източна Румелия през 1885 год и в знак на протест е изтеглила незабавно от Княжество България своя имперски представител княз Дондуков и армията си.И какво от това.След време са ни признали.Няма в човешката история непризната държава.Сърбия също не признава нашето обединение-1885 год и в знак на това обявява война на България в която война ги дрънкаме така,че го помнят и до днес.За каква братска кръв може да се говори,просто ми е смешно и жално.Най големите мръсотии в нашата история са дошли от тях.Толкова са добри и братя сърбите,че в един момент когато имаха възможност всички се разбягаха от нея като кучка от ............. Такава е съдбата на всички имперски настроени народи-разпад.Ако не си вземат поука от грешките и Войводина ще поеме пътя на Косово.

Коментар

На руския външен министър може и да му е бил такъв прякорът, ама и досега Русия като каже "нет", на западния чичко бюргер му се разтреперват гащите, щото кранът на дебелата тръба е в Русия, а нашите гащи перманентно треперят от чудене на кого да се одупим. Така че велика сила като Русия винаги ще има решаващата дума в световните дела, колкото и на някои дребни душици това да не се харесва.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X