Политиката е КУРВА...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавата "Косово"
Collapse
X
-
подписвам се под мнението на иммортал...4естно казано като кърджалиец не познавам нито един тур4ин било български било анадолски да претендира за отделна *държава* ,изцепване и т.н. откъде си ги измисляте само един дявол знае...за които не знаят да им кажа 4е на6ата вяра ни съветва да се съобразяваме с нормите и законите на страната или държавата в която се намираме или живеем(про4ел съм го ли4но от коран4ето на дядо) та някой може ли да ми каже да е видял един поне един кърджалиец с оръжие,тояга ,камъни и пр. в ръка да се е надигнал за такива безсмислени цели като автономия,държава и т.н. въпреки 4е им се упражнява6е жесток натиск и репресии от страна на бай тодор живковия режим особено през последните години на така наре4ения възродителен процес...жив свидетел съм на мирните протести през 1983-84 година в мом4илград които бяха потъпкани от танковете на ВВ и после от 4ервените барети на СССР...така 4е бъдете спокойни от към тази страна...но да сме ясно с това 4е (не е заплаха) турците са горди и търпеливи до къде докато ножът опре до кокала...не сме и варвари както си мислят някои(един дол дренки сме с българи,татари,кумани,хуни-унгарци,пе4енези и др...)...и винаги помнете за първия урок по история за пръ4ките които ако е една се 4упи но ако е сноп нали разбирате...а по темата...поредната политика на *великите сили* РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Посдкрепям bahricin - според мен няма никакви настроения за отделяне на области с преобладаващо турско население в България поради 2 основни причини:1. Областите са малки, разпокъсани и няма чак толкова много турско население като бройка, въпреки че е почти компактно. Освен това това са най-слабо населените райони в БГ.2. Кой е луд да бяга от държава членка на ЕС и такава, за която скоро почти за никъде няма да има визи, за да отиде в държава която скоро това няма да я огрее... или да създаде нязависима такава която ще бъде призната след 20-30 години за съществуваща. Освен това "великите сили" нямат кой знае какъв интерес към района - няма какво да искат от него просто...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal не говорим, че са мюсюлмани това най - малко ме вълнува, а че някой политик "мафиот" е намерил начин да си основе собствена държава, в която да си властва той и престъпоността да си вилнее...аре замислете се и над това смятам че сте големи и разумни хора и знаете кво е положението...По изказване на еидн съфорумник не ми се проверя сега кой... каза че по същата логика както ние сме се освободили от търците така и Косово трябва да се освободи от СърбияНяма да ви разказвам бъгарската история предполагам, че си я знаете и че знаете от кога датира народа ни... Напълно оправдано си е било нашето и сме дали прекалено много жертви за тази ни свобода, но някой май не го осъзнава... Косово е политика, Косово е мафия... Косово е сган. Натискат се политически интереси и никой не печели, е може би само Косово. Ще видим какво ще е отношението на сърбите след като България ( скоято са воювали рамо до рамо срещо търците) се произнесе с решението си...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Не искам да вземам страна по темата , тъй като съм с крайни убеждения и навярно ще бъде сметнато като нацизъм , расизъм , антиислямизъм или каквото там щете , но така като е тръгнало на балканите нишо чудно в близките 50 години да се появят и още 10-тина нови държавици.А това за Кърджали , ако на някой военен му се говори по темат нека разкаже как пре 80-те в началото (ако не се лъжа) , военни части от цяла България се вдигат под тревога и за няколко часа има такова струпване на военна сила в Кърджалийско , все едно на война са ходили. Причината е била събиране на определени маси от Български в момента граждани , развяващи национален флаг различен от този на Република България.По въпроса пък за Македония , онея твърдят че били наследници на Александър Македонски , само че малко незнаят ,че Македонски не е бил македонец , а римски владетел (мисля , че разликата е огромна). Та по тази логика Ямбол е бил основан като древно-гръцко селище (аз съм от там ) , за какво трябва да претендирам че съм древен грък ли? Ами тези дето ги наричаме шопи да не идват от някоя древна държава Шопия случайно :D :D :D :D Аз съм до тук. Не одобрявам подобен вид самосъздаващи се републики в наши дни и без това търпимоста м/у етноси и мира м/ тях според мен е доста крехък..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Лестат , приятелю според мен след едно признаване от наша страна на Косово сърбите вместо да ни наричат "БРАТО" , ще ни казват вече "ИЗМЕКЯРИ"! В момента Европа признава една албанска сг*н , ама го правят за да си стоят там ,а не по европейските държави! Те така правят и с нашите цигани , та да си стоят в Бг , а не в Германия например , за това в момента плащам такива данъци и осигуровки та да може Любимата ми мащеха България да издържа малцинствата с тези пари (против съм с/у тези на които им се предлага работа , ама не я приемат щото е по лесно да лежи по тумбак да прави чавета да му идват пари - немъчени и да живее по - добре от едни поне 40 % от Българското население!) и как после Българите да имат повече от едно дете , като и без това на повечето ни съграждани им е достатъчно трудно и без деца! И ще ти кажа защо става така , защото Българина на моменти се проявява като една много тъпа овца , защото изгубваме национална идентичност и самосъзнание , защото сме подай г*з и никога не си защитаваме интересите , а ако някой пък дръзне да защити интерес или идеал то той е моментално усвиркван , наказван , отлъчван и т.н. Пък америкаците като големи човеколюбци , защо не дадат автономия или направо република на индианците а ? Та точно те не са ли онова истинско коренно население на Америка , те нямат ли право на собствена територия и управление?!.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Чета и не вярвам на ушите си.... Каква държава, какво Косово бре... Какви са тия дришльовци... АОК беше и Е - терористична организация. Това е все едно да се подкрепи ЕТА, ИРА, баските, маските и т.н.Мафията за търговия с наркотици си направи още една държава! ЧЕСТИТО!А САЩ ... - САЩ да го духат! Може ли да направиш държава на някой, който ти е бутнал СТЦ!?!?!?Вече чакам да направят държава и на Ал Кайда...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Айде честито
Партията на Радован Караджич поиска независимост на Република сръбскаБГНЕС - 18 Февруари 14:03Сръбската демократическа партия, създадена от един от най-издирваните от международното правосъдие бегълци Радован Караджич, поиска независимост на Република сръбска, населената предимно със сърби съставна част от Босна и Херцеговина, която да бъде обявена по модела на Косово.,,Сръбската демократическа партия иска институциите на Република сръбска да получат същите права за сърбите в Босна както тези, които ще бъдат признати на албанците в Косово
Коментар
-
Re: Айде честито
[quote:8fab687aa2="ilkor"]Партията на Радован Караджич поиска независимост на Република сръбскаБГНЕС - 18 Февруари 14:03Сръбската демократическа партия, създадена от един от най-издирваните от международното правосъдие бегълци Радован Караджич, поиска независимост на Република сръбска, населената предимно със сърби съставна част от Босна и Херцеговина, която да бъде обявена по модела на Косово.,,Сръбската демократическа партия иска институциите на Република сръбска да получат същите права за сърбите в Босна както тези, които ще бъдат признати на албанците в КосовоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Относно нашата трета държава (т.е. сегашната) съм напълно съгласен с Киро Да вметна само още малко история, с риск да стана вече досаден...Ако всички ние (българи, славяни, турци, дори гърците) сме тук пришълци от незнам къде си, Албанците са единственото останало до днес коренно население на Балканския полуостров. (Ако броим траките за изчезнали).Пък нашите политици и нашата политика на всични ни е ясна. Незнам докога ще търпим, но темата е друга.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар