Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавата "Косово"
Collapse
X
-
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
nikki_sixx написа:Immortal написа:Остави славяните и прабългарите да живеят в мир. И без това и двете племена са пришълци на таз тракийска земя
Коментар
-
Поздравлявам Immortal за познанията му по история.Всичко,което пише е точно.Недейте да спорите като сте чели само от учебниците на фалшифицираната комунистическа история.Много други неща трябва да са ви минали през главата за да можете да се изказвате обективно.Косово ще бъде признато и от Русия и от всички други които сега не им диктуват интересите,но трябва да мине време.А специално ние българите имаме полза от окончателното разпадане на измислената държава Югославия.
Коментар
-
Хехе, малко офтопик:Едно време любимия ми предмет беше историята. Но след една "случка" в резултат на която ми намалиха и поведението я понамразих (поне за в училище)...Като учехме за 9-ти септември, попитах даскалицата - "защо комунистите слагат за пръв министър председател един отявлен фашист - Кимон Георгиев (ръководил фашистките преврати през 1923 и 1934 година, или поне тогава ни ги представяха за "фашистки"), Значи ли това, че комунистите са фашисти.? ПОследва изгонване от час, двойка, отстъствие И после привикване при директорката, аз пък там нещо се оперих и ми намалиха поведението Добре че после дойде амнистията (премахнаха оценката за "поведение" през 1989 )
Коментар
-
Immortal написа:Хехе, малко офтопик:Едно време любимия ми предмет беше историята. Но след една "случка" в резултат на която ми намалиха и поведението я понамразих (поне за в училище)...Като учехме за 9-ти септември, попитах даскалицата - "защо комунистите слагат за пръв министър председател един отявлен фашист - Кимон Георгиев (ръководил фашистките преврати през 1923 и 1934 година, или поне тогава ни ги представяха за "фашистки"), Значи ли това, че комунистите са фашисти.? ПОследва изгонване от час, двойка, отстъствие И после привикване при директорката, аз пък там нещо се оперих и ми намалиха поведението Добре че после дойде амнистията (премахнаха оценката за "поведение" през 1989 )
Коментар
-
Хърватите се репчеха че са големи войводи и сега ще гледат ЕС през крив макарон, макетата се репчат на Гърция и също са на ауспуха на Европа, а тия цигани от Косово, дето сега им плащат американците да се репчат на Сърбия и Русия винаги ще са клошари- готованци- дано им спрат тока сърбите- те като истински мангали се оказа че естествено не са го и плащали досега.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
nikki_sixx написа:Immortal написа:Остави славяните и прабългарите да живеят в мир. И без това и двете племена са пришълци на таз тракийска земя
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:nikki_sixx написа:Immortal написа:Остави славяните и прабългарите да живеят в мир. И без това и двете племена са пришълци на таз тракийска земяФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
@Atanas71:Ако мен имаш предвид - ето какво е моето мнение, съобразено с националните интереси:"България, като част от ЕС да участва в изграждането на общо за ЕС мнение относно признаването на Република Косово."Ако имаш предвид "другите" ни национални интереси, ето какво е моето мнение:Една Велика България, включваща ВСИЧКИ български земи, от Бяло море до Карпатите и от Черно море до Албанските планини (вкл. неразделната част от Първото Българско царство - Косово). Другото мнение - дайте да не признаваме Косово, щото видите ли и наш’те турци от кърджалийско може да поискат да направят същото... някак не е мое мнение. По тази логика не трябваше да признаваме Македония, Хърватска, Словения, Босна и Черна гора. Само защото Косово е мюсюлманско ли е този отпор, не мога да разбера? Косово НИКОГА не е било такава част от Сърбия, каквато част от България са източните Родопи. То винаги (с кратки изключения) е било автономна област в рамките на Сърбия и Югославия. Изобщо не може да се сравнява с нашите смесени райони.Сърбите са един мегаломански народ, който има прекомерно високо мнение за себе си (това не е чак толкова лошо, стига да не се надценяват прекалено). С добро или с лошо, май повече с второто, на времето направиха една доста голяма държава, в която за малко не попаднахме и ние (това е поводът Георги Димитров да бъде отровен с живачни пари в Москва, за да се прекратят преговорите с Тито за влизане във Федерацията). В един момент всички се отделиха от Сърбия, дори и Черна гора не ги изтърпя накрая. Останаха й Косово и Воеводина. Сега загуби и Косово и истината за сърбите лъсна като голо дупе - Сърбия е една малка държавичка без особено влияние в района, без излаз на море...Остана им една Воеводина, която е населена с унгарци и румънци, но там те са значително по-малко като процент, така че сценария Косово е немислим. Като се замислим, че и Западните покрайнини са заграбени от България...А ако малко повече се замислите - Сърбия за 80 години е направила толкова много злини на България, колкото турците за 500 години не са направили. Започвайки от Сръбско-Българската война по повод нашето Съединение, през посръбчването и в последствие помакедончването на над 2 милиона !!!! Българи, та чак до днешните репресии срещу българското население на Пиротско и Босилеградско...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар