Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся филма "Spider's web"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Търся филма "Spider's web"

    Колеги, снощи посред нощите загледах един филм по Нова ТВ. Не можех обаче да го изгледам до края, щото жена ми се развика да спирам телевизора, а в хола не ми се ходеше, щото студено Та изпуснах му и заглавието, после в програмата гледам - казвал се е "Капанът". Оказа се, типично по български, че филма в действителност изобщо не се казва така (много мразя като почнат да им сменят имената)... След доста голямо търсене из мрежата го открих, казва се "Spider’s web" (Мрежата на паяка). Участва Стивън Болдуин.По торентите обаче никъде не можах да го открия за да го изгледам до края, а ме заинтригува.Ако някой може да помогне, моля!
    Прикачени файлове

    #2
    В Гооглето излизат доста филми с това заглавие, но повечето са порно филми! Намерих въпросния филм, но е без бг-субтитри. Ако ти върши работа ето линка: http://thepiratebay.org/tor/3506795/Spider_s_WebВ момента има 5 сийдъра и сигурно ще го теглиш доста бавно.Ето линк от IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0316653/
    Space Star 1.9 DID

    Коментар


      #3
      Благодаря.Аз точно от ИМДБ го намерих, и то само щото се сетих, че един от актьорите беше някой от братята Болдуин...Бе сетих се, че може и да го има във видеотеките, ама като ги знам как са им подредени филмите, има цял ден да се ровя Най-лесно - ако някой снощи го е гледал, да каже как свършва ?П.С. Ще пробвам да го изтегля от горния линк. Субтитри не ми трябват.П.П.С. Скоростта е сравнително добра - тегли в момента с около 250к, ако се запази така за час трябва да го свали. Оше веднъж благодаря!

      Коментар


        #4
        Roko написа:
        В Гооглето излизат доста филми с това заглавие, но повечето са порно филми!
        Бе той и тоз има доста откровени сексуални сцени, но все пак не е порно

        Коментар


          #5
          Аз пък се чудя защо не го откривам в Замунда!?! Не е толкова стар, че да не са го превели, ама а де... ПП: Търсих го и с Ares Galaxy, но и при чуждите потребители не излиза!
          Space Star 1.9 DID

          Коментар


            #6
            Дръпнах го аз, ама субтитри наистина няма никъде, на никакъв език.Ще го гледам в оригинал Да затърждавам езика

            Коментар

            Working...
            X