Някой знае ли от къде мога да си купя такава табелка? Каква им е цената?Виждал съм и стикери, но тези жълтите като че ли са по-добри, все пак са с вакуумче.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Baby on board! От къде?
Collapse
X
-
стикер
такова нещо несъм виждал освен като лепенка но и такова може да се направи сега съмпочналда права лепенка за номера може да направа и такова а иначе пластмасата се продава при фирмите за рекламни материяли на Сливница и Ботев от към центъра има една там може да има .ако не след 2-3дни можеда имам и аз
-
Цял щанд с най-различни хитроумни табелки, включително и абсолютно същите, които търсиш, както и най-различни номера с изписани имена има в един магазин... в Солун. Магазин КОСМОС (най-големия МОЛ в Солун), на втория етаж в един от магазините за подаръци и сувенири.Аз си бях харесал една подобна табелка, но беше около десетина евро и жена ми (много е стисната!) не ми даде да си я купя.
Коментар
-
gamma написа:Дайте да поръчаме да ни направят, че и аз търся от много време. Има само едни триъгълни "Baby on board", които обикновенно са рекламни на "Чико", а аз такива не ща.Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар