сисадмина от старата работа беше ми дал такава програма /по-точно линк в нета/, ама вече нямам връзка с него, а след преинсталирането на уиндоуса стария компютър, където беше записана програмата, искаше някакви пароли, които никой не знае... пък ми трябва....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за превръщане на файлове .pdf в .doc
Collapse
X
-
www.openoffice.org - абсолютно безплатна алтернатива на MS Office. Има възможност за директен експрот в PDF без да се налага инсталирането на още пиратски софтуер. Най-доброто решение според мен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:www.openoffice.org - абсолютно безплатна алтернатива на MS Office. Има възможност за директен експрот в PDF без да се налага инсталирането на още пиратски софтуер. Най-доброто решение според мен.
Коментар
-
Аргх, то въпроса бил наопаки Пффф, голям съм заплес. Acrobat 8 си има направо възможност за копи-пейст от негоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Adobe Acrobat Professional 6 върши тази работа. (Не Acrobat Reader)Обаче, както казва ilkor, зависи как е записан PDF-a. Токъ що го пробвах - на страници, които са записани като текст ги разпознава добре и ги прави на нормален DOC файл. Обаче ако са като картинки ги импортира в DOC файл като картинка - т.е. не можеш да го редактираш.Предполагам и с другите програми е така. Във всички случаи трябва OCR програма, ако е картинка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар