Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДА ПОМОГНЕМ на Мануела!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз пуснах ...

Коментар

Авео написа:
      ...аз се отчитам почти всеки ден...и един въпрос - момчето от снимката жертвата ли е?
      Не..момчето от снимката се казва Иван..явно са само приятели.

Коментар

Май наистина е по-добре темата да стане "Важна", иначе след 2 дни ще пропадне надолу.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И от мен.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

SMS и от мен
            Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Коментар

трябваше да му дадът поне 30г. да го е........м............кретен,и от мен няколко

Коментар

Коментар

пратих 5-смса надявам се това да помогне по какавто и да било начин на това красиво момиче а относно боклука Ставински дано да доживее да баде добра съпруга на някои в затвора искренно му го пожелавам
                    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Чак такива краиности за Стависки не са нужни. На всеки би могло да се случи такава беда, но това все пак не го оправдава. Той просто трябваше да се признае за виновен, а не да шикалкави наляво надясно и да сучи пръсти.

Коментар

И аз пратих. Много е красива и дано да се оправи.
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

+ 1
                          VTS 16V

Коментар

coolboby написа:
                            Чак такива краиности за Стависки не са нужни. На всеки би могло да се случи такава беда, но това все пак не го оправдава. Той просто трябваше да се признае за виновен, а не да шикалкави наляво надясно и да сучи пръсти.
                            ...знаеш ли какво мисля, аз също съм благосклонен към него, както навремето каза един наш колега "-на всеки се случва да се подхлъзне".....крайно негативното ми мнение за Стависки се оформи не поради алкохола и катастрофата, а заради това, че Албена и той няколко пъти едва ли не пропагандираха как се обаждали, как се вълнували за това момиче, как мислели за нея и и помагали с каквото могат....е да, ама нали се сещаш, че това момиче няма да се събуди от състрадание и съжаление.....един лев не е дал до сега за нея, а може би няма.......бедно момче ли е Стависки......айде моля ви се, това е нещото, което го срина в моето съзнание и в следствие на което, смятам, че присъдата му е лека.

Коментар

Коментар

И от мен глас. Никъде не бях виждал реклама за този номер, ще постна и в Lancia форума, там сме доста по-малко, но и все пак...Още от ученик си мислех това, което и днес за съжаление. В България човешкия живот не струва нищо... Бахти кирливата държава...

Коментар

Working...
                                X