Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДА ПОМОГНЕМ на Мануела!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ДА ПОМОГНЕМ на Мануела!!!

Нека който има възможност да прати 1 СМС на 1572 за 18 годишната Мануела от Велико Търново, която пострада в катастрофата с Максим! Поствам този линк от БМВ Форума http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...er=asc&start=0Освен на телефон 1572 средства за лечението на Мануела Горсова могат да се превеждат и на следните сметки: Сметка Мануела Красимирова Горсова Пиреос Банк, клон Витоша BG 71PIRB80504601716534 - BGN BG 12PIRB80504601716529 - EU
    Прикачени файлове

Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Благодаря колега....ПС. Съученичките й въобще нямат намерение да си правят бала...На една учителка от моето училище, дъщеря й е приятелка и съученичка на Мануела..тя дори не се и гримирва, защото Мануела дори и това неможе да направи...Всички се надяват да се оправи.За събиране на средства търновски вестник и някой други медий са организирали кампания "Да си върнем Мануела във Велико Търново"..ще правят концерти, картички на стойност 2лв. и тн.Ако някой би могъл да помогне с по-голяма сума, ще му предоставя и банкова сметка.

Коментар

2 от мен.Момичето е страхотно, не заслужава такава съдба!!!Дано помогнем по някакъв начин
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

пратих и пак ще пратя!

Коментар

Освен на телефон 1572 средства за лечението на Мануела Горсова могат да се превеждат и на следните сметки: Сметка Мануела Красимирова Горсова Пиреос Банк, клон Витоша BG 71PIRB80504601716534 - BGN BG 12PIRB80504601716529 - EU
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
              Освен на телефон 1572 средства за лечението на Мануела Горсова могат да се превеждат и на следните сметки: Сметка Мануела Красимирова Горсова Пиреос Банк, клон Витоша BG 71PIRB80504601716534 - BGN BG 12PIRB80504601716529 - EU
              Позволяваш ли да го копирам в първото ми мнение на темата за да е видно за всички?

Коментар

coolboby написа:
                Позволяваш ли да го копирам в първото ми мнение на темата за да е видно за всички?
                Що за въпроси?! Естествено... нали идеята е да помогнем!
                Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                --- в сърцето завинаги... ---
                Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

И аз пратих смс!

Коментар

И аз пратих един смс. Дано скоро се възтанови.
                    Bravo 1.8 16V GT ex.
                    Fiat Croma 1.9 16V mjet

Коментар

и аз прадих дано се оправи момичето

Браво 1,6 16V

Коментар

Аз също и си позволих да повдигна малко заглавието да се набива на очи повече.Ако трябва може и важна тема да я направим.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз мисля, че е по-добре всеки, който прати SMS, просто да се отчете в темата и така да я повдигне. Поне аз важните теми все ги пропускам. Може и да не съм прав, направете така, както е най-добре. Много искам това момиче да се оправи.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

...аз се отчитам почти всеки ден...и един въпрос - момчето от снимката жертвата ли е?

Коментар

Пияното говедо кара, прави катастрофата, убива един и праща втори в кома, и след това ние плащаме!? Сори.

Коментар

Working...
                              X