Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Документи за чужбина?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ходих по нова година и на границата показвахем само паспорти.

Коментар

за ЕС НЕ е задължителна зелената карта!
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

При мен същото, нищо не са ми искали. Имам зелена карта, прашаса в жабката.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Зелената карта не е задължителна в страните от ЕС и НИКОЙ никога не ми е искал такава в Гърция (другаде с колата не съм ходил). Спирали са ме полицаи, проверявали са ми само личната карта. Обаче щом ще минаваш през Сърбия и Хърватска, за там трябва да си извадиш. Вади се за 5 минути и не струва нищо. (поне в моята компания е така).Същото се отнася и за елипсовидните лепенки BG (Бай Ганьо). Такива искат само извън Европа.

Коментар

Immortal написа:
            Зелената карта не е задължителна в страните от ЕС и НИКОЙ никога не ми е искал такава в Гърция (другаде с колата не съм ходил). Спирали са ме полицаи, проверявали са ми само личната карта. Обаче щом ще минаваш през Сърбия и Хърватска, за там трябва да си извадиш. Вади се за 5 минути и не струва нищо. (поне в моята компания е така).Същото се отнася и за елипсовидните лепенки BG (Бай Ганьо). Такива искат само извън Европа.
            Няма да минавам през Сърбия или Хърватия :D На Гърция последно бях юни месец миналата година и тогава ми търсиха зелена карта. От 1 август отпадна това правило и просто исках да се информирам как са нещата в момента, че да не ми направи проблем някой някъде си по време на път

Коментар

пътуване

и на мен нищо не са търсили за Гърция сало лични карти и паспорт на сина макар че няма 4 години.иначе за книжка нали се вади и някаква международна уж за пътуване извън страната не съм е виждал иначе
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Сори за офф-топика, но в Турция дали ще ми искат елипсоведния стикер BG?
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Не

Коментар

Благодаря. Merci, mon frere Ходил си с кола там, значи?
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                    X