Ако празнувате Трифона внимавайте с винцето, че после да няма ти коя беше
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит празник на всички
Collapse
X
-
maiska
Ха, как ме изпреварихте - тъкмо пуснах и аз тема с поздравления Честит празник на всички които празнуват днес - Св.Валентин или Трифон Зарезан!Пожелания за много здраве и незабравими мигове П.П. Тези, които празнуват Трифон Зарезан да оставят колите по гаражите
Коментар
-
maiska
Кои сте тия "ние"...???!!!!??? Ако изразяваш собствено мнение - ок. Но обикновено нормалните хора говорят за себе си в единствено число....
Коментар
-
Честит Трифон Зарезан!!!С пожелания жените да ни опияняват по-силно от виното... http://dockera.com/news.php?readmore=970 16+
Коментар
-
Защо сега в темата за Трифоновден пишете за чужди празници? Честит Трифон Зарезан и честито на всички които носят името на Св. мчк. Трифон. Дано годината е богата за лозовите масиви! Това свети валентин не е никакъв празник и него искат да си го празнуват жените, щото 8 март не им стига. Според Конституцията официалната религия в България е източно-православното християнство, в чийто календар няма празник на свети валентин. Ако така тръгнем - давайте да празнуваме ханука и рамазан-айрян, и всички по-известни религии в света?Както каза ajaxus - ей това мислим ("мисля", на жаргон) за тоя празник и аз!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар