Може ли да се напишат по малко коне в талона ( примерно на 1.6 16V да му се пишат 90 к.с. вместо 100 ) и ако може как става това ?Преместено в подходящия разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коне по талон
Collapse
X
-
Еми, принципно става и най-лекия начин е да ти запишат мощността в KW в конски сили. В тоя случай далаверана ти е около 30% (тия проценти ги говоря за мощност, не за данък) Ако обсъждаме автомобил със 150 коня, там далаверата ти е символична. Идеята е, ако можеш да слезеш под 100 кс, където данъка е много по-нисък, а и ползваш преференция за работещо катализаторно устройство, но всъщност, какво ти пука от всичко това, при положение, че в тази държава данъци се плащат върху онова, което декларираш...Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
бравата ми е регистрирана с най-примитивния двигател за модела - 48 киловатов 1929 см^3 Атм.дизел. Тоя дето я купих от него, имам да го почерпя по тоя повод, вече "спестих"около 100 кинта за тази година. Но не знам как става далаверата, може би ако е нямало данни за двигателя, и ти ги декларираш, пък те нека после доказват...
Коментар
-
Абе има си начини, макар че са от тъмната страна на Силата . Класически начин, ще ви го кажа на ушенце, не го разпространявайте . Пиниза е да минеш с копие на талона, а да не ти искат истинския талон. Ами ако си осигурите това, мисля че всеки се сеща как вместо 83KW, в копието на талона ще пише 73KW и съответно данъка отива надолу, надолу ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ще вземат да ви съдят за данъчна измамаShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Sev написа:така е :D но като има такава рязка граница 101/102 к.с. - 25/125 лева...недомислица, за пореден път го казвамTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар