Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се похваля

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Как не ви е неудобно, незнам......а колежката, дето така и не разбра какво точно се е случило с нейната кола, да квалифицира и характеризира други, просто незнам как го прави. Човек се хвали за нещо, вие буквално го разсипахте, дано не е хукнал за Германия да я връща. Темата ми прилича на поместена със същото съдържание, но във фау-ве форума....Колега, честита придобивка и не обръщай внимание ......

    Коментар


      #32
      Re: Хайде да се похваля

      wwweb написа:
      Махни си снимките на колата (че накрая ще я урочасат), зарежи капацитети тука (дето правят компютърна диагностика по снимка), кажи на някой МОД да ти заключи темата и си се кефи на колата! Няма по-голяма просототия от това, да развалиш кефа на човек по този начин! Отвратително!
      Напълно съм съгласен!!Какво като е пребоядисвана, имала била тежък удар- ми и да има кво?Добре ли изглежда? Кефи ли го колегата? Прави ли му проблеми? Вие вместо да се радвате, че е заменил фиата с фиат, му разваляте кефа на човека. Лошо нещо е българина леле.....

      Коментар


        #33
        Понеже гледам, полемика някаква се е заформила, искам да кажа само, че колата не е пребоядисвана в България. Свалена е от отчет в Германия точно два дни преди да я получа и е докарана на ход. Не се сещам как им е стигнало времето да минат 2 000 км. и десет граници, да я регистрират в КАТ и съвсем между другото да я изчукат и пребоядисат, но може и да е възможно, аз не сам специалист. Колата не е внесена от автоджамбазин, а от човек, който често пътува до Германия и понякога кара коли за приятели и познати. Това е, което се знае, другото са разни догатки. В понеделник ще отида в сервиз, където и специалистите да си кажат мнението.П.П. Това с разминаващите детайли аз не съм го забелязал, а я гледам вече няколко дни отблизо, но пък може и така да е, както казах, не съм специалист.
        Shit happens, sometimes...
        Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
        Marea 1.8 HLX - червена като аватара

        Коментар


          #34
          Супер си е Марейката. Аз съм с комби, тъмно червен металик и също е пребоядисана цялата! Е, проблеми нямам, не носи, не стърже, всичко е тип топ. Греди, колонки и всичко си е право. Няма абсолютно никакви следи от удар, а я гледахме от долу, от горе, от всякъде. Но, цялата е освежена, за търговски вид ли е било или просто е била очукана много - незнам. Важното е, че ме кефи и на пръв поглед не се забелязват дефекти!П.П. И моята е с червени лайсни отстрани, но черни по броните.
          Прикачени файлове

          Коментар

          Working...
          X