Ето случката - баща ми си паркира дедрата на едно специфично място, на което пречи единствено на вятъра да духа праволинейно, та трябва да му заобиколи колата. Обаче наблизо има магазин. И магазина го зареждат бусове. И тия бусове като маневрират, спират и стоварват. И м/у буса и колата остава място за 1 човек. Обаче буса не може да спре 3 метра по-напред защото така ще мъкне 3 метра повече. По-назад също не може - технологично мястото свършва. Ако обаче колата я нямаше, стоварващия трябва да заобиколи дърво - средностатистическа 40-метрова масивна топола, в разцвета на силите си. Обаче не дървото му пречи, а дедрата! Това че и тя малко се е вдървила напоследък е друга тема. Но НЕЩАСТНИКЪТ, тази бедна душица, духовно бедна, която няма никаква цел в живота освен да разтовари буса си, е намерил невероятна пречка в колата и от яд е изкъртил шофьорското огледало. Не го е обърнал, не го е закачил без да иска, ами го е ИЗКЪРТИЛ!!! Перфектно работещо електрическо, с нагряване и датчик за климатроника вътре огледало. ИЗКЪРТЕНО..... От яд и злоба!!! а вратата - непокътната. Поне да и беше набил шутовете, за да кажа че колата е ударена от друга. Но не. Колко беден и нещастен трябва да е един човечец, за да направи нещо толкова сложно - да дебне че никой не го гледа, да се засили и да изкърти огледалото на кола, която е паркирана така, че не пречи на никого освен на него, и ако я няма ще трябва да заобиколи дървото, а така заобикаля кола+дърво. Това е характерно само за най-големите мизерници, които имат за цел в живота си да ти правят мръсно. Остави парите, остави това че се шофира по-трудно ако си свикнал с огледало, но това на мен лично ще ми образува такива нерви, и така ще ме ядоса, че после няма да спя от яд поне 2 дни, а поне 2 седмици ще го дебна да се появи отново. А БЕДНИЯ ЧОВЕЧЕЦ точно това е целял - да ядоса някой, да му направи мръсно, да му лази по нервите, но скришно, без да го разберат че е той, а той се присмива отстрани и е щастлив че е направил мръсно на някого, който дори не познава. Бедната душица....А колата винаги си е била поддържана като за италианка - страстно и с любов!Боже, колко мъка има по този свят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изкъртено огледало от злоба!
Collapse
X
-
u_bo
-
Искренно ти съчувствам Оги..... Такива хора не заслужат нищо добро и само едно дърво у врата ще ги оправи!Ако барна недай си боже някой дето се опитва да прави подобни интервенции, бих го оставил на място до колата и линейка няма да викам даже!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Няма смисъл да се нервиш, това няма да ти помогне. Колата е нещо скъпо, в общия случай стои по улиците и е идеалния обект да навредиш на някой случайно или нарочно.И аз си имам разправии с един комшия - зарежда си барчето през гаража, който незаконно (това е друга тема, гаража му не ми пречи в интерес на истината) е долепен до стената на къщата, в която живея. Ако моята кола не е в гаража, а пред гаража на тротоара отвън, както често се случва, като дойдат говедата му да зареждат барчето, за да не се изморят да изминат 2 (два) метра повече, се е случвало с буса директно да ми подпрат колата. Или пък да спрат на разстояние 50 см. от моята кола и да се мъчат с касите да минат между буса и колата и редовно ми я закачат и драскат. Вдигнал съм вече ръце, с дебили не можеш да се разправяш и да си тровиш живота. Гледам почти да не я оставям отвън, дори след час да ми трябва пак колата, я прибирам в гаража и после пак я вадя.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
и аз го преживях това. преди фиата имах малък микробус, който спирах от години до задния вход на блока, докато една сутрин не намерих огледалото до предната гума. Изкъртено и счупен след това. На всичкото отгоре на тоя микробус всички огледала за обратно виждане бяха елиптични, за по-голям обхват. И от това още повече ме заболя, щото не може да ти отрежат стъкло, ами трябва цял нов детайл. Да му изсъхнат ръцете дано (така кълнат бабите) на този който ти е причинил щетата!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
"Бой, глад и гръцка музика" тия са на принципа на Нане "Не искам на мен да ми е добре, ами на Вуте даму е зле" като го спипаш тоя му метни един бой от всички участници във форума, пък тогава да видим дали ще посмее да посегна на кола.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Еми как да не ме е яд.... точно затова , защото той даже не познава баща ми, но просто колата му пречи, а ако я няма - какво - ще счупи клоните на дървото ли ? НЕ! Защото дървото не е ничие, и не изпитва болка. Аз съм се заклел още като ми надраскаха вратите на бравата - че ако видя някой да го прави на нечия кола, го хващам на място и бой! за всички , и за форумците, и за обикновените юзери на коли. Това го приемам по-вътрешно от това да си боядисам къщата в бяло, и някой да ми я надраска с черен маркер. Един ден пак там - при баща ми - качвам се в колата, а надрасканите врати вече ги бях преживал (надраскаха ми ги пред работата , в другия край на софия) , идва едно детенце, може би 1, 2 клас. Гледа надрасканите ми врати , гледа и вика "Аз знам кой ти ги надраска!" (а аз съм в разсадника, а вратите надраскани в район "витоша" зад амбасадор) . И аз викам "КОЙ?!?" И детенцето казва "Явор!" , и посочи към едно друго дете, което пък се обърна, и запали с 200. И аз докато се чудя, това дете първото вика "Той минава и драска всички коли с ключове, даже го видях и твойта как я надраска!" На мен ми стана малко смешно де, но казах "Кажи му на явор че непрекъснато ще гледам през прозореца, и ако го видя близко до някоя кола, ще го хвана и ще го спукам от бой, и ще го заведа в полицията и после в затвора, и няма да може да завърши училище! " И детето , видимо доволно се затича на някъде, крещейки "Яворе, тоя батко каза че...." , аз вече си бах запалил и тръгнах....Колко интересна история.....
Коментар
-
tomazo написа:припособление за пукане на гуми трябва ли ти ??? не пречи да му ги спукаш на буса докато разтоварва дажеBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:tomazo написа:припособление за пукане на гуми трябва ли ти ??? не пречи да му ги спукаш на буса докато разтоварва дажефиатче Браво 2.0
Коментар
-
Абе колеги, що да им падаме на нивото гуми да дупчим, прозорци да чупиме и тн. Постъпката говори за човека, тоя мизерник като по цял ден мъкне като муле- представяте ли си колко нещастно и тъпо му е. Живота достатъчно го е наказал. И аз гледам тия от мебелната фирма в блока всяка сутрин като съм паркирал пред входа на магазина им /повтарям- в моя блок, под моя балкон/ ми оглеждат злобно колата и се чудят какво да й направят за да не паркирам там- ми каквото искат да й правят- по- умни няма да станат, по- малко да мъкнат и повече да им плащат- няма да стане. Подминаваите тия нещастници и простотиите, който вършат защото, ако седнем да се ядосваме им правиме на тях кеф. Което аз лично няма да им доставя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар