Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-смешните имена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V.Vencislavov написа:
    А какво мислите за името Курти...? И аз самият не знаех че съществува такова име,обаче точно така се казва на един френд неговият колега. И даже веднъж аз го питам,с какво име се обръщат към него по-галено И другото което чух по чиста случайност,бе едно име на кмет на някакво село Тополница незнам обаче коя област е - името е Дръгльо Стоянов
    Aми имам приятелка, която работеше в Jet Credit едно време и се обаждаше на всякакви хора. Включително на Курти Трупов. И Портокал Портокалов.
    Браво 1.6 16v 1996
    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

gantcho написа:
      Нотариус е тя.
      Като каза нотариус се сетих за една нотариуска от София Ксения Белозелкова
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Още един колега Гроздан Кочанов Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Гледам, че много хора ги впечатлява името Курти. Не знам какво толкова се впечатлявате. В моя край името е доста популярно. Произходът му е тюркски или прабългарски - на славянски се превежда като Вълчо (курт = вълк).Между другото, масовите български имена не са български всъщност, с изключение на славянските (-мир, -слав). Повечето от останалите са гръцки и западноевропейски. А от (пра)българските имена не са запазени много. С изключение на известните имена на канове, но и те са доста променени. (Аспарух или Исперих?).Иначе има много странни и смешни имена...

Коментар

_жоро_ написа:
            gantcho написа:
            Нотариус е тя.
            Като каза нотариус се сетих за една нотариуска от София Ксения Белозелкова
            Малка поправка-фамилията и е Белазелкова!
            LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
            LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
            LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
            Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
            Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

По този повод 2 поредни съботи и недели, 24 часа имаше страница със странни имена. Не си ги спомням всичките, но ще изброя тия които си спомням. Съответно бяха продружени със снимка на гордите собственици на името Путко МафаниФанети МазакураТайсън ГейЛиза МишпекаКурамагомед Курамагомедов Владимир КуроедовХосе КураКевин КураниЕбе СандЛяо Хуй (придружен с копие от заглавието на статия на която пишеше, че щангистът Ляо Хуй вдигнал 348 кг която звучеше така : Хуй вдигна 348 кг )

Коментар

Доста известен поет и сатирик:Дулинко Дулев
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Дано не се повтаря : Д-р Тинтява Мустакова
                  ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                  ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                  ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Без коментар относно ума на българина
                    https://vesti.bg/lyubopitno/sveji/10...ginian-6065545

Постът е преместен в правилната тема!
                    Модераторски екип на fiatforum.bg
                    Последна редакция от Слав; 20.02.2017, 14:14.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Click image for larger version

Name:	16996542_10155099832224036_59766871_n.jpg
Views:	1
Size:	79,5 KB
ID:	2094319
                      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Едни курсове кара братa за ремонт на климатици при Инженер Келешев.... Видяхме го чак след 2/3 г.
                        Както и моето jp Др. Маткуснка...

Коментар

Не съм снимал табелата, но името е просто "Адвокат Галилей Хайверов".

Коментар

Да взема и аз ли да се включа в темата

1) Колежка на име Недка, как е станало, някой зевзек ли я избъзикал не знам, но при запознанство на въпрос как се казва, отговорът бил МиинеДка и така си и върви до днес.

2) Преди няколко години при строителството на едни нови обекти ни изпратиха баш началник руснак Виктор ОлЕгович СтАриков. И него, някой тук от нашите "специалисти", явно го беше засилвал преди това, защото искаше да се обръщаме към него на Виктор. Как да е, разбра се каква била работата, някой го беше олигавил на ОлИгович, друг на СтарИков и той и не щеше да чуе за имената си, защото колко грозно звучели на ”болгарски”. След година му изпратиха заместник - Сергей Новиков. При подписването на едни документи му викам - Виктор, виж какво пише тук Стариков, а тук Новиков и правилно, ти си старо куче, а Новиков на 5 дена служба, пълен новобранец. А тях горките, така ги е премачкала системата, толкова малко им трябва, толкова са мнителни, особено когато са началници и се започва: ”Блядь, я знаю что вьi говорите для русками .........” у, а, запалва яко и си набива камшика.

3) Наскоро пък се бях поозадачил при среща със служител в едно предприятие в околията с име Сократ Мандулев.

4) И както казва един приятел: ”Жив човек можеш ли да го кръстиш Гълъб?", та ако ще и Донев да е...............
                            Последна редакция от Flow; 08.03.2017, 19:04.
                            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Да взема и аз ли да се включа в темата

1) Колежка на име Недка...
                              Докъде я докарахме, да се смеем на имената Недка, Станка, Радка, Нанка... а да си кръщаваме децата Никол, Майкъл или Анджелика...
                              Не че нещо, ама ми е смешно като видя някой да ми се прави на голям патриот, а детето му се казва Майкъл вместо Михаил или Никол вместо Николина.

И да, Гълъб е много хубаво име. Да не би Галина (в превод - кокошка) да е по-хубаво?!?

Коментар

Имам познат на има Перун Малинов.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
                                X