Знам една много интересна реална история, момче и момиче се запознават, като момчето се казва Тони, та стават те гаджета и решава Тони една вечер да се разкрие и казва: Има нещо което не съм ти казвал за мен- девойката учудено го изгледала- но обещай да не се смееш, истинското ми име е Труфчо, при което мацката изпада в неистов смях удря го и му казва стига си се шегувал.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-смешните имена
Collapse
X
-
След бърза спрвка в ЕСГРАОН за хората с имена в духа на форума излезе следното:ФИАТ - 7 бр., шест са с турски фамилии и предполагам, че името значи нещона този език, а седмото име е Фиат Розанов Мустански.АЛФА - 1бр. ФЕРАРИ - 1бр., човека си е италианец.ФЕРАРИО - 4бр. не е бил само Спасов.Другите италиански марки не са намерили място там .Fiat Brava 1.2, 16V, 82 к.с., 2000 г.
Fiat Uno 60, 1989г.
Коментар
-
Интересна тема. В Бургас навремето имаше един катаджия (на старите бургазлии и шофьори е известен) - със старховитата фамилия Дяволов. Преди време спира приятел на баща ми с не по-малко стряскаща фамилия Таласъмов и съответно се представя: -Добър ден, Дяволов се казвам - документи за проверка.(човека си е представил и чина, но не помня)-Добър ден, аз пък се казвам Таласъмов - с интерес и страх от неизвестността в проверката промълвил спрения.-Вие не се шегувайте с името ми, че само на таласъм ще ми станете - измучал под вежди човекът от КАТ.Съответно Таласъмов се смутил и станал по-нисък от тревата, че понася несгодите на фамилията си наследена от някой прякор през годините.Естествено впоследствие Дяволов замръзнал при прочит на документите и се извинил най-чинно добавяйки:-Абе, че бродят и други "дяволи", като мен по земята - бродят, ама, че и "зли духове" има сред нас не вярвах.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар