Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-смешните имена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Знам една много интересна реална история, момче и момиче се запознават, като момчето се казва Тони, та стават те гаджета и решава Тони една вечер да се разкрие и казва: Има нещо което не съм ти казвал за мен- девойката учудено го изгледала- но обещай да не се смееш, истинското ми име е Труфчо, при което мацката изпада в неистов смях удря го и му казва стига си се шегувал.....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Имам колега на име Гильо Гилев или както го бъзикат защото кара зил Зильо Зилев Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

След бърза спрвка в ЕСГРАОН за хората с имена в духа на форума излезе следното:ФИАТ - 7 бр., шест са с турски фамилии и предполагам, че името значи нещона този език, а седмото име е Фиат Розанов Мустански.АЛФА - 1бр. ФЕРАРИ - 1бр., човека си е италианец.ФЕРАРИО - 4бр. не е бил само Спасов.Другите италиански марки не са намерили място там .
        Fiat Brava 1.2, 16V, 82 к.с., 2000 г.
        Fiat Uno 60, 1989г.

Коментар

Галилей Хайверов - адвокат от Пловдив
          http://karate-bg.com
          Пътна помощ в София

Коментар

Работил съм с един господин Разбйников и с един с фамилия Манфски Мног е трудно когато по телефона трябва да се увериш, че се се свързал с точния човек.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Интересна тема. В Бургас навремето имаше един катаджия (на старите бургазлии и шофьори е известен) - със старховитата фамилия Дяволов. Преди време спира приятел на баща ми с не по-малко стряскаща фамилия Таласъмов и съответно се представя: -Добър ден, Дяволов се казвам - документи за проверка.(човека си е представил и чина, но не помня)-Добър ден, аз пък се казвам Таласъмов - с интерес и страх от неизвестността в проверката промълвил спрения.-Вие не се шегувайте с името ми, че само на таласъм ще ми станете - измучал под вежди човекът от КАТ.Съответно Таласъмов се смутил и станал по-нисък от тревата, че понася несгодите на фамилията си наследена от някой прякор през годините.Естествено впоследствие Дяволов замръзнал при прочит на документите и се извинил най-чинно добавяйки:-Абе, че бродят и други "дяволи", като мен по земята - бродят, ама, че и "зли духове" има сред нас не вярвах.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Трябва да се сетя на работа да снимам един списък с такива имена Там има още попълнения
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Забравих да спомена за леля Трънка, която в Пещера живее точно срещу нас. Доскоро си мислех, че се казва Тони, защото всички се обръщат към нея така, а тя била Трънка...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Кочо Мучев . Той е собственика на хотел Черно море в гр. Варна .
                    http://vbox7.com/play:1631a342
                    http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                    http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                    http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Лукан Прасков- не си спомням от къде беше но бяхме заедно в казармата.
                      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

АбдулКъдри, Мюмюн,И на топ 1 ПРОДАН :D
                        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                        Jim Morrison

Коментар

Смешно ви е на вас,ама аз се казвам Христомир,а брат ми е Теодор...Айде питайте баща ми,лека му пръст,защо е решил че Христо и Тодор са прекалено прости,че ги усложнил Инъче имах един съученик ТОЧО А един познат има приятел с фамилия Пръдлев
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Имам приятелка с фамилия Гърдева, но няма почти нищо странно във фамилията

Коментар

Чувал съм за жена с име Пътка....... много ми е интересно как е написана на латиница в личната карта
                              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Сетих се за колежка на моя приятелка в Гражданска защита - Трепка Бадьокова. Ужасст!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X