Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-смешните имена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес във вечерните новини по бТВ даваха някакъв "дежурен по град" пожарникар, който обясняваше за някакъв пожар в къща на цариградско. Казваше се Лефтер Лефтеров. Айде кажете ми пък този на кво е кръстен Или дядо му

Коментар

...

Лефтер означава "ерген" - мисля, че идва от турски, но не съм сигурен...А наскоро една позната роди момиченце и направо паднах, като разбрах, че детето невръстно е кръстено Боила-Ванид.Като това Ванид било някакво съчетание от букви на дядото, бабата и прочее роднини...Това ми напомни за един виц: Кръстихме детето Курнелия на двете баби - едната баба е Нели, а сватята малко курва си пада...
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Лефтерос е гръцко име

Коментар

Хахаха аз преди имах един познат, който се казваше - Антон Гуидо Джон - Говуни!!! Т’ва по лична карта!!!!

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
          ex:Opel Kadett 1.3
          ex:Fiat 125p
          ex:Москвич 412

Коментар

Пондьо Пърлев , Мурджо Раков и Фрацил Вълнев !!! Реални хора , който познавам.Даже дядо ми и баща ми са ми разказвали , че тези тримата отиват в хотел и на рецепцията си мислят , че се бъзикат и ги изхвърлят от хотела. :D :D :D

Коментар

Хайде и аз да се включа с няколко реални имена. Точка така се казваше свекървата на една моя позната. До колкото си спомням май беше и учителка. Познавам и хора с фамилия Басъркови те са от Габрово. А също така имам приятел от Плевен с името Незабравим. И е голям майтапчия. по време на преимениванията учехме заедно и като си кажеше името го гледаха доста умно и той се бъзикаше че бил от новите българи. и го прекръстили така че да не го забравял. Също така около Добрич има и мъжко име Паун. С него се запознахме на една почивка на морето. А до колко имената търпят изменения в устата на хората е друг въпрос. Имах една пра баба на която всички им викаха Къта. А и аз така си я знаех. Чак кога стана въпрос да се ровят документи да се оправят имоти разбрах че истинското и име е Екатерина.
              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

По-напред в темата може да съм го писал, но ще го напиша и тук - Калутка Муцкова.

Коментар

coolboby написа:
                  По-напред в темата може да съм го писал, но ще го напиша и тук - Калутка Муцкова.
                  Мммм голяма муцка,въпреки,че и мойто име малко е идентично.Ама щом ми се върза една девойка на фейсбука с моята фамилия Попарова и вика кви сме що сме значи тя проучила,че не сме много малко с тази фамилия.И Аз така знам щото в Пловдив имам роднини и в Чирпанския регион също.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Един ден Господари на ефира бяха излъчили част от предаването на Ути Бъчварон и при него имаше някакъв възрастен господин на име Крачун и Ути му вика " В днешно време никой не си кръсти детето Крачун хаха"
                    Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                      Лефтер означава "ерген" - мисля, че идва от турски, но не съм сигурен...А наскоро една позната роди момиченце и направо паднах, като разбрах, че детето невръстно е кръстено Боила-Ванид.Като това Ванид било някакво съчетание от букви на дядото, бабата и прочее роднини...Това ми напомни за един виц: Кръстихме детето Курнелия на двете баби - едната баба е Нели, а сватята малко курва си пада...
                      Абе, човек, ще ме умориш от смях!Аз във Велико Търново веднъж разглеждах една детска изложба и се натъкнах на името Регина - Октавия! А Изографил Яков беше мой състудент от Лом.Една забавна история - в родния ми град има един плейбой Август, голям женкар....и девойка, която се казва Юлия, но всички на галено й викат Юли.Не знам как са се стекли обстоятелствата, но се запознават тия двамата, мацката си подава ръката и казва:"Юли".Пичът също си подава ръката и казва:"Август", при което тя му удря шамар, мислейки, че й се подиграва.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

В университета имах колега Градимир.
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз да ви кажа пък, откъде идва името Точка, споменато от колегата по-нагоре. Тука, в едно наше село, Самоводене, имат обичай, вместо на галено, да се обръщат към тебе грубо. Например, казваш се Юлия, не ти казват на галено "Юле", а се обръщат към теб с "Юло". И затова тук са измислили името Точка, за да не може да се обръщат към съответната жена по груб начин, щото на Точка, освен Точко, няма как да му кажеш, ама не е кой знае колко грубо.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Интересна комбинация се получава и от чисто български имена напр.:Здравко Слабаков, Живко Здравков и пр.Сещам се и за един виц:Отишло малко индианче при баща си великия вожд и му казало:-Тате, много са шибани нашите имена, виж белите какви хубави имена имат-Джон, Джордж,Майкъл, Ричард, а пък ние...?Бащата погледнал учудено сина си и му отвърнал:Какво ни е на нашите имена: Оцеола, Винету, Великата мечка, Тихата стъпка - това савелики и хубави имена... Не си ли съгласен с мен Кучи гъз ?
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

avvasilev написа:
                              В университета имах колега Градимир.
                              Ооо-те миротворците са много: Дори името Градимир изглежда "по-трудолюбиво"(защото човека все пак гради) от Красимир(който краси), Станимир (който иска мира да стане), Тихомир ( който иска тих мир ), Добромир ( иска добър мир, защото лошия не го харесва), Радомир ( който се радва на мир), Спасимир ( спасява мира по всички точки) и още и още. Брат ми се казва Божидар - ами точно и ясно, що му трябва да се казва Теодор или Тодор, като за смисъла на това често използвано българско име първо на гърците ще им светне, че иде реч за дар от бога.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

имам един колега който се казва примо

Коментар

Working...
                                X