Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-смешните имена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Елена Вълкова - не че е смешно името но съчетанието име фамилия е малко комично :P

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

За мъжко име Фиат гарантирам, че има!
      Сега се сещам - на времето на селото на баба ми имаше един комшия Фиат - на галено му казваха Фреди
      ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

На село имаше една баба,която се казваше Фроска.(не гарантирам обаче дали със "с" или "з" )

Коментар

И аз познавам един Океан, но понеже ми е комшия, някак съм свикнал и не ми прави впечатление. Даже като се обръщам към него, слагам му името в звателен падеж: "ОкеанЕ"
          Тойота Приус

Коментар

А Олимпи (Кътев) как ви звучи ? Или пък Муравей (Радев)?. Тия ако ми каже някой на какво са кръстени, цена няма да има. Оня последния е Ми Го Развей радев

Коментар

На едно момиче едната баба се казвала Мара ,а другата Тонка кръстили я съответно Маратонка
              Punto 55 SX

Коментар

По повод цапнатите в устата, имам една такава приятелка, която на един парти преди време, едно момче се запознава с нея и вика:" Вълчо, приятно ми е!"а тая наща му разправя:"Кума лиса, и на мене"
                ex Fiat Bravo GT

Коментар

айде бившия зам.кмет на Враца Вълчко :D и Една съседка Гичка
                  Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                  Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

wwweb написа:
                    Имам позната с име Любов Френска, кръстена на известната поетеса, а може би не само на нея
                    Баща ми пък е казвал че познава Любов Духовникова Онзи ден пък трябваше да звъня от работата на Калинка Бойна

Коментар

Може да е Калинка БоИна Да не е бойна (демек агресивно насторена )

Коментар

имена

Аз познавам Иван Унуфриев

Коментар

Цитат от статия на Петър ДонкинАбсурдите на българската именна традицияПетър Донкин · 20 Феруари 2008, 10:46 "Приятно ми е,казвам се Комбайн Василев!А вие сигурно сте Трактор Георгиев? Търся г-жа Мотика Петрова"...Това не е виц!Това са имена на българи, родени в апогея на социалистическия пролетарски ентусиазъм, когато в израз наумопомрачителен идеологически фетишизъм, тоталитарната власт - къдедоброволно, къде - принудително, налагана много български семейства да кръстят новородените си деца с именатана най-заслужилите оръдия на работническо-селския труд. А, за да сезаздрави во веки българо-съветската дружба, в офертата от предлаганиимена за новородени властта включва и имена от пантеона на тогавашнатасъветска държавна митология - Чапаев, Ленин, Сталин, Брежнев...Представяте ли си? Мъничката ви, крехка рожба да носи име с толковасурово, сибирско звучене - Сталин!!! Но... Имате нещо против?! О, значи стевраг на властта! Добре дошли в Белене!Така се написва първата страница от историята на абсурдите на българската именна традиция.Избухването на "нежната революция" в България през 1989 година отварянова страница в историята на българските именни абсурди. Отприщениятизведнъж, потискан 45 години, нагон за свобода, превръща реалността вгротеска - примитивна свободия, в условията на която се раждат новитеабсурди на българската именна традиция. В така наречената демократичнаепоха българинът, освободен от държавната власт като фактор, строгоцензуриращ възможностите за избор на име, залита от единия към другияполюс на абсурда. С тази разлика, че този път именният абсурд, вместополитически, има лигаво-артистичен контекст. Извор на вдъхновение заименнотворческия процес на българина стават безкрайнителатиноамерикански сериали, които заливат телевизионния ефир. Така сепоявяват - Изаура Петрова, Есмералда Георгиева и други подобни, традиционнибългарски имена. Латиноамериканската линия на именния абсурд се подсилваот успехите на бразилските футболни звезди, играещи в Шампионскаталига - Роналдо, Роналдиньо, Роберто Карлош... Е, как да не си кръстиш сина натях! И после гордо да разказваш, че си баща на Роналдиньо... Нали?!Постепенно обаче латиносериалите отстъпват по количествен показателна американските сериали и филми. Обществото ни, съзнателно иподсъзнателно, се американизира, което неизбежно рефлектира върху тънкатачувствителност на българския именнотворчески процес. Плод на тазирефлексия са използваните при кръщаване на новороденибългарчета, американски имена - Майкъл, Робърт, Силвестър и други, коитовкарват нова сюжетна линия в историята на българските именниабсурди. Сюжетна линия, която предстои да се доразвива, може би в посокакъм благодатната за вдъхновения територия на софтуернияи нтернетсвят... В смисъл - очаквам утре да срещна някой отракан тийнейджър отнай-новото поколение, който сериозно да ми подаде ръка за запознанство иоще по-сериозно да ми се представи: "Приятно ми е, казвам се УиндоусГеоргиев!"...Какво пък, аз се казвам БгРепортер Донкин!

Коментар

Виц, прочетен току що в дир-а....днес ми върви да попадам на материали по темата:Някакъв господин на касата на ЕСГРАОН:- Искам да си сменя името!- Защо как се казвате?- Гъзио Николов.- Ами да, разбирам, с това име...А как искате да се казвате?- Гъзио Георгиев!

Коментар

Ето и мойте любими , не ги видях в предни постове ПрокопийУнухрийИ един гръцки мислител - Епик*р Е така никога няма да си кръстя детето
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Абе хората са казали никога не казвай никога. Знай ли се, коя гъркиня ще залюбиш и като те натисне да се казва така Няма бягане

Коментар

Working...
                                X