Ето това е убийствено - да се запознаваш с някое момиче, готина мацка, и тя да ти изтърси някое име, което е било на мода в късните 20, и началото на 30-те на миналия век.... направо избива рибата.Мойта приятелка се казва весела, а най-добрата и приятелка - светла. весела и светла. И като са заедно, другите им викат "А, ето ги тъжна и тъмна идват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-смешните имена
Collapse
X
-
Tова ми напомня на една случка с един приятел, който искаше да се запознае с една мацка, и отива при нея (това той ми го разправя, а аз гледах от далече) и гледам оная си тръгна за отрицателно време наква намусена. И го питам кво стана бе? Той ми вика: Питам я аз как се казва и тя вика Ева. И аз да се направя на по оригинален казах: "Приятно ми е Адам" Няма такъв темерут като тоя
Коментар
-
Отишъл един човек в съда и подал молба за смяна на името. Там му казали, че трябва да има основателна причина за това. А той отговорил: - Казвам се Иван Гъзиев. - Да, имате основание да го смените. Как искате да се казвате ? - попитал съдията.- ГеоргиТова е виц-тъпизъм, да не се върже някой :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И един истински случай с чичо ми отпреди около 30 г. Пристига в предпрятието някаква делегация от отговорни другари. Шефа на делегацията се ръкува с чичо ми и казва:- Приятно ми е, Гущеров.А чичо ми отговаря:- Здравейте др. Гущеров, приятно ми е, Змийчаров.Др. Гущеров помислил, че чичо ми се бъзика с него и за малко да стане голям скандал.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз лично познавам една Темнужка Борска.КурнелияПроЛЕЦВЕТАFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
snake написа:Отишъл един човек в съда и подал молба за смяна на името. Там му казали, че трябва да има основателна причина за това. А той отговорил: - Казвам се Иван Гъзиев. - Да, имате основание да го смените. Как искате да се казвате ? - попитал съдията.- ГеоргиТова е виц-тъпизъм, да не се върже някой :D .Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
В БНР има двама съпрузи, на които не знам фамилията, но по-важни са първите им имена - Радостна и Засмян - как са се намерили, не знам На мойто село има една бабка, на която не знам цялото име, но помня много добре как я наричаха всички в селото - баба Паца А някъде из интернет бях срещал сканирана една лична карта на г-н. Фанети Мазакура
Коментар
-
Sandeto написа:snake написа:Отишъл един човек в съда и подал молба за смяна на името. Там му казали, че трябва да има основателна причина за това. А той отговорил: - Казвам се Иван Гъзиев. - Да, имате основание да го смените. Как искате да се казвате ? - попитал съдията.- ГеоргиТова е виц-тъпизъм, да не се върже някой :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар