зендер колата е трепач мамицата й мръсна (на колата де) :D САМО една забележка тия ейнджъл айс станаха банални вече мамка му ама като фар кърти мивки и матки...а бе цялата кола е супер...майка му стара кога ще дойде този ден след 2 годинки си взимам моята италианка новичка от магазина...браво или алфа ромео ще е и не ми се дават пари на тая старата....пу пу да не я урочасаме голям изрод станала евала пич...очаквах някаква побългарена простащина с кит и стъклопласт а то какво излезе...оле мале ай бягам да лягам вече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно пунто кабрио!
Collapse
X
-
ZENDER написа:Сополчо колата не съществува бе нали ти първи разгада загатката!?!? Дали има книжка или не това не значи, че може да кара или неможе! Изкарала е курсовете и чакаме книжката кара Перфектно! А такива професорчета като теб искам да ми разясняват нещата на 4 очи а не зад компа!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ZENDER написа:Да далечко си....... иначе чичка вервай немаше да съм сополчо! Радвам се, че ти харесва колата! :DAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:ZENDER написа:Да далечко си....... иначе чичка вервай немаше да съм сополчо! Радвам се, че ти харесва колата! :D
Коментар
-
Хммм до сега си мислех че колата е истинска т.е. че Зендер я прави, но ми е интересно как 7000-я човек който се регистрира nastybg веднага пише че го е видял и т.н и т.н. Ако не си много зает в неделя има среша може да дойдеш и да и се порадваме на колицата. Иначе е супер!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Zender на това пунто ли продаваш белите мигачи? Да не си се скарал с гажето :DЯ дай малко инфо за фаровете 4е те повече ми харесват откаде си ги купил и колко са ти излезлиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Бате нито знам каде се събирате нито познавам някого.....аз съм от друг клуб :D Неделя мога да се кача на наща среща с нея, че правя в момента вектрата и карам тази докато гаджето вземе книжката, а и има още неща да и дооправям! Мигачите са старите от пунтото който продавам! Фаровете са FK аз си вкарвам тунинг части и други....Ето какво направих в неделя.....
Коментар
-
Добре де, Зендер доказа, че колата е негово произведение, не е нужно да оспорваме Това, че се усъмних в него се дължи най-вече на факта, че напоследък много народ взе да се хвали с коли, чиито собственик е някой друг. Харесва ми меракът на някой да тунингова стара кола, още повече ми харесва меракът да се прави за гаджето ... Зендер-е, дано тая мацка те оцени по достойнство. Сигурен съм, че някои колеги дори съжаляват, че не са жени ...Steliyan's Life!
Коментар
-
Като завършиш целият проект - пусни една снимка на Пунтото и шофьорката му Да знаем коя е мацката, която има такива заслуги ...Иначе евала за труда. И извинявай за предните постове, не искам да вадим виртуални шпаги - предпочитам реалните бири!Steliyan's Life!
Коментар
-
zarcov написа:Хммм до сега си мислех че колата е истинска т.е. че Зендер я прави, но ми е интересно как 7000-я човек който се регистрира nastybg веднага пише че го е видял и т.н и т.н. Ако не си много зает в неделя има среша може да дойдеш и да и се порадваме на колицата. Иначе е супер!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар