ZENDER написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно пунто кабрио!
Collapse
X
-
jenshen73 написа:ZENDER написа:jenshen73 написа:Па на мене тая тема ми прилича на темите на оня пич с катастрофите и скъпите коли - дето накрая го изхващаха, че лъже-маже за BMW X7... Дето и тук е имал малко проявления, сещате ли се???
Коментар
-
krasisk написа:Колега ZENDER пусни линк и на твойта кола нищо че не е фиат, мисля ще е интересно. Пунтото е супер
Коментар
-
ZENDER написа:jenshen73 написа:ZENDER написа:jenshen73 написа:Па на мене тая тема ми прилича на темите на оня пич с катастрофите и скъпите коли - дето накрая го изхващаха, че лъже-маже за BMW X7... Дето и тук е имал малко проявления, сещате ли се???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ZENDER написа:jenshen73 написа:ZENDER написа:jenshen73 написа:Па на мене тая тема ми прилича на темите на оня пич с катастрофите и скъпите коли - дето накрая го изхващаха, че лъже-маже за BMW X7... Дето и тук е имал малко проявления, сещате ли се???
Коментар
-
ZENDER написа:jenshen73 написа:ZENDER написа:jenshen73 написа:ZENDER написа:jenshen73 написа:Па на мене тая тема ми прилича на темите на оня пич с катастрофите и скъпите коли - дето накрая го изхващаха, че лъже-маже за BMW X7... Дето и тук е имал малко проявления, сещате ли се???
Коментар
-
не знам ама ако види твоята кола ... ще спре да говори :D Meжду другото все се питам - защо избра точно тази марка и този модел ? (това не е заяждане, а просто информативно питане )[/quote]Еми имах желание за кола с 4 врати да има екстри и да понаварвява! Вектрата която взех е поръчкова с абсолютно всички екстри за модела + доста други! А и мотора C20XE е легендарен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар