Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно пунто кабрио!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно пунто кабрио!

http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=40131

трябва да се види завършено :D браво
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Евала, супер!!! пп Гаджето ти трябва да знае, че си златен
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Леле леле...Да взема да ти стана и аз гадже, та да понапудриш малко и мойто Пунто Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Евалата, много добра работа си свършил! Ще я следя с нетърпение тази тема, за да го видя в завършен вид
        Fiat Punto 1.7TD
        Mazda 626 2.0
        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

По между другото наистина доста фиатки съм имал Ритмо Abarth, Регата 1.9 TD, темпра и сега жената пунто

Коментар

с тия работи дето ги зимаш - все едно е за теб не за нея то темата е май за тунинг и ако споделиш цени за повечето работи и де си ги правил идеалноджантите примерно 14 ? или 15 ?
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Питаи какво те интересува? Джантите сега са 14-ки и ще ги оставя за зимни! Новите ще са 15-ки!

Коментар

Перфектна е колата. Браво колега!! Само фаровете малко неестествено ми седят иначе всичко е идеално

Коментар

Ако сложиш тея джанти дет си дал на снимката просто колата ще стане уникална, наистина доста играчка си е било и ще бъде, но определено си заслужава!
                  FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

браво дано женати оцени труда и нервите които си вложил в колата

Коментар

Джантите цена и фаровете пак цена и бтв фаровете са тъмни - вземи си затъмнени странини мигачи - ако вече не си се сетил Моето е с матирани мигачи и страничните и те са тъмни и се замислям и аз за 1 тъмни фарове с ангелски очи и ксенон С предна броня от Гт да има пръскалки само не знам какво др трябва да се преправя....
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Докато четях темата и имах чувството, че гледам поредния епизод на "Пич оправи ми калата" :D. Страхотна работа - поздравления!
                        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Па на мене тая тема ми прилича на темите на оня пич с катастрофите и скъпите коли - дето накрая го изхващаха, че лъже-маже за BMW X7... Дето и тук е имал малко проявления, сещате ли се???
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                            Па на мене тая тема ми прилича на темите на оня пич с катастрофите и скъпите коли - дето накрая го изхващаха, че лъже-маже за BMW X7... Дето и тук е имал малко проявления, сещате ли се???
                            Нещо се опитваш да кажеш ли?

Коментар

nasty написа:
                              Джантите цена и фаровете пак цена и бтв фаровете са тъмни - вземи си затъмнени странини мигачи - ако вече не си се сетил Моето е с матирани мигачи и страничните и те са тъмни и се замислям и аз за 1 тъмни фарове с ангелски очи и ксенон С предна броня от Гт да има пръскалки само не знам какво др трябва да се преправя....
                              Джантите са 1000 лв. Фаровете FK немски тъмните 500 лв. Взел съм си разбира се опушени странични мигачи. Задните ги правихме тук защото никой не предлага нищо за пунто кабрио като стоп, но станаха много добре според мен! Само чакам сега да ми пристигнат и праговете да ги монтирам и тях.И има още доста работа по колата....

Коментар

Working...
                              X