Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каско "Удължена гаранция" - що е то?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каско "Удължена гаранция" - що е то?

От няколко седмици гледам рекламата на Армеец за каско "Удължена гаранция".Някой знае ли подробности относно този вид каско? Както се казва :D на далавера ли е?

Не знаем, ама може да прочетем! :D http://www.armeec.bg/?page=products&...t=79&details=1
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Не разбирам само как за кола която струва 20 000 или друга за 200 000, искат едни и същи пари за тази гаранция!?Иначе е добре. Много по-лесно се продава кола която още е в гаранция! Имах Toyota Avensys - продаде се за 2 дена, без купувача да я е виждал на живо, и я прехвърлихме както си беше на лизинг!
      F31 BMW 320d

Коментар

Това е за кли след 2002ра пройзводство. Поне на мен така ми казаха.Покривало щети от аварий.

Коментар

Marea Bipower написа:
          Това е за кли след 2002ра пройзводство. Поне на мен така ми казаха.Покривало щети от аварий.
          Да, аз знам, че става дума за нови коли :D Дори не е от 2002-ра, а от 2004-та.

Коментар

Мен лично не ме удовлетворява
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ако колата е с 2 години фабрична гаранция - преди да изтече се прави тази удължена гаранция!
              F31 BMW 320d

Коментар

Working...
              X