Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо в Пловдив задръстванията станаха като в София??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отиваш с кола за един ден в Истанбул и после като се върнеш тук и ти се вижда съвсем приемливо откъм трафик! Даже ти е някак спокойно
    F31 BMW 320d

Коментар

Левия към водната палата не е ли забранен?

Коментар

Airfan написа:
        не :D
        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

А, днес беше по-добре може би само Понеделник и Петък е повече движението, мерси за задръстванията в София, да си ги ползвате със здраве :D
          типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
          хюндай акцент 1.5 CNG
          киа каренс +метан

Коментар

vaskobravo написа:
            Airfan написа:
            не :D
            Тц тц, токлоз години карам и не съм обърнал внимание. Пък и никога не се нареждам там за ляв, щото брадясвам.

Коментар

Ти щото си от Тракия, там булевардите са ви широки, не се оплаквай. Аз живея и работя до бирената фабрика Каменица. Искам да ви кажа, че за да ида на работа ползвам само две улици и по случайност и двете вече за затвоени. Така че вече пешачката, Докато не отворят Източен и Богомил съм пешеходец
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Като в София още не сме станали, скоро до година две и това ще стане.. за сега в Пловдив е натоварено само сутрин и след 17 ч. и то най вече в централната част на града.
                Fiat Punto 1.1 6 Speed

Коментар

EVITA написа:
                  Ти щото си от Тракия, там булевардите са ви широки, не се оплаквай. Аз живея и работя до бирената фабрика Каменица. Искам да ви кажа, че за да ида на работа ползвам само две улици и по случайност и двете вече за затвоени. Така че вече пешачката, Докато не отворят Източен и Богомил съм пешеходец
                  Е хайде като живея в Бедрок (Тракия) да не би да не карам другаде? Работя на В.Априлов и всеки ден минавам ВСИ - Сточна Гара - Копчето и обратно вечер. А иначе преди офиса ни беше точно до бирената, ама всичко си беше отворено и нямаше проблеми.

Коментар

отговор

Зашто не се пробвате да минете през двете колела на панаира,после към мебелна каща,в 17ч.Аз съм го засичал,рекорда ми е 50мин..То как няма да загре колата то и се взима акъла.А да не говорим как гори,като караш само на първа.
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

Airfan написа:
                      EVITA написа:
                      Е хайде като живея в Бедрок (Тракия) да не би да не карам другаде? Работя на В.Априлов и всеки ден минавам ВСИ - Сточна Гара - Копчето и обратно вечер. А иначе преди офиса ни беше точно до бирената, ама всичко си беше отворено и нямаше проблеми.
                      Бе шегувкам се беееее
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Споко бе Пловдив. Така е.И тука миналата година беше почнало да става непоносимо,ама се поразмърдаха малко.Направиха еднопосочни улици, някой друг нов светофар, опитаха да направят зелена вълна и нещата се пооправиха малко. Ама така е, като порасне и вашия град ще го измислят
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

На Варна вече "Порасналия град" ли да му викаме
                          Fiat Punto 1.1 6 Speed

Коментар

Robsss написа:
                            На Варна вече "Порасналия град" ли да му викаме
                            Ей върза се някой беСпора мисля е напълно излишен, ама реших да се изгъбаркам с пловдивчани.
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

В 17 часа ако тръгнеш от брезовско през двете колела, през тунела от там на ляво към военна болница докато не стъпиш на булеварда към СПСа почти няма отсечка по която да караш, а само се преместваш.
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                                В 17 часа ако тръгнеш от брезовско през двете колела, през тунела от там на ляво към военна болница докато не стъпиш на булеварда към СПСа почти няма отсечка по която да караш, а само се преместваш.
                                както е затворена част от "Дунав" на мен само двете колела ми стигат
                                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
                                X